Roderick Langeveld op “Biggenjacht!”

Roderick is geen onbekende meer in de “Karperwereld” en draagt ook zeker zijn steentje bij met mooie vissen en knappe artikelen! Ook is hij iemand die er grote zorg voor draagt dat alles wat hij doet goed wordt vastgelegd op foto & film! Vaak samen met anderen zoals zijn teammaat van Ultima: Ronald Margadant! Toch vist hij ook vaak alleen en dan moet je jezelf ook zien te redden. Geen probleem meer tegenwoordig aangezien er hulpmiddelen zoals een statief en zelfontspanners daar voor zijn uitgevonden. Iets waar Roderick dan ook gretig gebruik van maakt en zo toch kan laten zien en terugkijken wat hij presteert! Bekijk het filmpje en zet het volume lekker hard want er zit topmuziek onder! Na het bekijken durf ik te wedden dat je ook weer zin krijgt om snel naar de waterkant te gaan! Veel plezier.

Lees ook:Karperfoto’s met de zelfontspanner maken. Een pittig klusje!
Lees ook:Roderick Langeveld. Karpervissen in Holland!
Lees ook:Rigs knopen met RodeRIG Langeveld!
Lees ook:Drop the Bomb met Roderick Langeveld in de hoofdrol!
Lees ook:Italiaanse Zware Jongens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.