11jarige Danny vangt Mega-Meerval!

Ja, je bent elf jaar oud en je vader en moeder nemen je mee voor een visvakantie op de Ebro in Spanje! Dan kan je uiteraard twee dingen doen!

-Je blijft lekker doorspelen met je technisch lego in dik dertig graden warm weer!

-Je pakt die hengel en je vist je vader&moeder er vierkant uit!

Danny van elf jaar koos gelukkig voor de laatste optie en pakte zo helemaal zelfstandig een Meerval van 218 cm en dik 110 pond!!! KICKÉ!!! Danny en “aanhang” hadden een trip geboekt via de Compleat Ebro Angler! Juist het bedrijf van Ron & Angelique waar ik het begin van deze week ook al over had! Nogmaals bewijst de CEA dus dat je hier de trip van je leven mee kan maken. Zo ook Danny! En die arme knul had er eerst nog een heel hard hoofd in! Dit omdat zowel Ron als zijn Vader hem hadden wijsgemaakt dat als hij uiteindelijk beet zou krijgen zij hem wel aan een auto of boom zouden vastbinden! Inderdaad als contra gewicht en dat hij dus niet het water in gesleurd zou worden door zo’n monster!

Toch mooi dat Danny dus even iedereen daar het nakijken gaf! Hij versloeg zelfs het record van zijn Vader! Top Danny! Goed gedaan jongeman! Ook binnen de sportvisserij heeft de jeugd de toekomst! Danny is hier een uitstekend voorbeeld van!

Nogmaals petje af voor Danny en The Compleat Ebro Angler!

www.thecompleatebroangler.com

P.s. Ga je naar de beurs in Utrecht loop ook dan even langs de stand van Ron en Angelique. Kan je hun meteen de kleren van het lijf vragen en natuurlijk ook een reisje boeken voor zo’n monstervangst! Ron en Angelique zijn te vinden op de stand van The Diff voerboten, karper & meervalmateriaal!

Lees ook:The Compleat Ebro Angler ook op de beurs in Utrecht!
Lees ook:Vissen met de CEA, op de Ebro, in Beeld!!
Lees ook:Compleat Ebro Angler sluit 2009 met succes af!!
Lees ook:Nieuw Record Meerval, 223cm & 103,6 Kilo, voor The Compleat Ebro Angler!
Lees ook:Bruidstaart voor het Compleat Ebro Angler-Echtpaar!

4 reacties op “11jarige Danny vangt Mega-Meerval!

 1. wim

  danny heeft twee weken geleden tussen een waar grote mensen kamp de vijfde plaats behaald bij een viswedstrijd van WSv Alem en tevens is hij bij zijn visvereniging de grote karper eerste geworden en tevens de prijs gewonnen voor grootste vis

    /   Beantwoorden  / 
  1. Felix van der Marel

   Hoi Wim bedankt voor je reactie en als ik dat zo hoor van Danny kunnen we nog heel wat van hem gaan verwachten in de toekomst! Leuk hoor dat hij zo fanatiek en bedreven is!! Mag je trots op zijn! Groeten aan die kleine man!!!

     /   Beantwoorden  / 
 2. monika

  wat een leuk berichtje dit ! mooie vis ook !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Felix van der Marel

   thanks Mo! En ja gaaf hé zo´n klein manneke die dat ff doet…vis is zeker een bak van een meerval!!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.