Vanavond documentaire V.I.S.S.E.N. op TV!

Nog even een korte reminder want vanavond is het zover. Dan wordt er op Nederland twee, bij de AVRO, een docu uitgezonden over wat de sportvisser, in NL, nu echt beweegt om er elke keer op uit te trekken.

Waarom aan de waterkant? Waarom die drive? Vragen, vragen en nog eens vragen.

Maar dan samen gekneed in prachtige beelden. Zowel boven als onder water. Zowel zoet als zout water. Ik ga er in ieder geval echt even voor zitten met een zak chips en een biertje. Er wordt te weinig aandacht aan het sportvissen in Nederland besteed. Althans op TV dan. Dus deze docu is een goede zaak.

Hopelijk zorgt het, in de toekomst, voor nog meer zendtijd want dat is hard nodig. Nederland is een waterland. Een land van vissers. Sportvissers! Op zoet en zout water. Juist, Nederland vist!

Kijken vanavond…

“Laat die kijkcijfers knallen!”

Lees ook:Documentaire V.I.S.S.E.N. op de AVRO met recht een succes!
Lees ook:Herhaling documentaire V.I.S.S.E.N. op Nederland 2!
Lees ook:Fish & Chicks: Met een zout smaakje!
Lees ook:“Uruguay gá toch lekker Vissen!“
Lees ook:De Franse versie van de docu V.I.S.S.E.N!

3 reacties op “Vanavond documentaire V.I.S.S.E.N. op TV!

 1. Eddy Raymann

  Ik heb helemaal niks met (sport)vissen en keek vanavond toevallig even naar deze docu. Maar… geweldig, wat prachtig ! Ik heb echt enorm genoten van de schitterende beelden, het taaltje en voor al van al die vissrs, jon en oud. Wat een leuke mensen zijn vissers, zo bezig met hun sport/hobby, zo eerlijk, zo echt.
  Ik hoop dat de docui herhaald wordt zodat ik ‘m kan opnemen. Echt een van de mooiste en leukste tv-programa’s die ik dit jaar gezien heb. Een openbaring, ik werd er helemaal blij van.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Felix van der Marel

   Thanks Eddy. Denk dat dit ook wel de boodschap was van de makers. Via uitzending gemist is de docu helaas niet te bekijken dus het is te hopen dat de AVRO tzt deze nog eens zal uitzenden!? Leuk dat het een hoop mensen die niks met vissen te maken hebben heeft doen inzien dat er “meer” achter zit.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Eddy Raymann

    Ik heb (later) ergens gelezen dat de docu op 5 augustus opnieuw wordt uitgezonden. Ik weet niet of dat klopt, maar het staat in mijn agenda genoteerd !

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.