Geen maden maar macaroni voor Karper & Brasem!

Ja, het klinkt misschien maf maar is, als je er even rationeel over nadenkt, helemaal niet zo gekke gedachte.

Juist Brasem en Karper zijn ook gek op boilies wat natuurlijk in eerste instantie uit deeg bestaat. Of gewoon zomaar zelf een deegje maken van bijvoorbeeld broodkruimels en stroop kan uitstekend werken.

En dat hoef je niet eens eerst te koken voor dat je het wil gebruiken. Bij macaroni ligt dit natuurlijk weer anders en dat moet wel eerst afgekookt worden maar is daar in tegen dan ook zo weer gepiept. Even een paar minuutjes en voilá ready for take off!

Nog een voordeel is dat als je macaroni in een bulkverpakking zou kopen dit ook qua prijs reuze mee valt. Ga er is mee aan de slag. Nadeel is wel dat het vrij zacht is en dus gauw van je haak kan worden afgesnoept. Meer een aasje dus voor bijvoorbeeld penvisserij. Of gewoon om mee te voeren als je statisch vist. Je kunt dan bijvoorbeeld over zo’n macaroni-tapijtje een pop up of zinkende boilie vissen. Tal van mogelijkheden dus!

En ja ergens lijken die dingen natuurlijk op(levenloze)maden…

Ook een pluspunt!

Think about it…

Lees ook:Brasem & Karper gek op Macaroni!
Lees ook:Hazelnoten: Dressuurdoorbrekend op Karper!
Lees ook:Zonder “haar“ op Graskarper!
Lees ook:Jack Brown : The Bungee Zig-Rig!
Lees ook:Meimaand-Paaimaand!?

Eén reactie op “Geen maden maar macaroni voor Karper & Brasem!

 1. richard

  Hey,

  Dit kan zeer goed werken, wij hebben dat een keer toegepast een aantal jaar geleden op een druk bevist vakantiepark en dit was de doorslaggevende factor. Maar er zat toen nog wel saus en de rest van een macaroni maaltijd doorheen.(het was over dus waarom niet proberen).

  Het ging toen bij ons helemaal los terwijl andere vissers er amper wat te pakken kregen.

  groetjes.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.