Vissen op Le Val Doré!

Laatst had ik het al over Peter( foto met steur in een blog van vorige week )waar ik zo nu en dan contact mee hebt. Peter vist nog al aardig veel in het Franse land. Iets wat vaak succesvol verloopt en waar hij altijd de nodige plaatjes van schiet. Maar ook de camera blijft dan niet thuis en zo filmt Peter ook altijd het één en ander. Hier maakt hij altijd een leuke compilatie van met de hoogtepunten van zo´n trip. Sfeerbeelden, vangsten en een eindconlusie. Kijk zelf even zou ik zeggen! Ook Peter zelf komt uiteraard voorbij! En wie de blog van vorige week gemist heeft kan de Steur, van de foto, ook nog even in dit filmpje terug zien!

Veel kijkplezier!

Lees ook:Flinke Franse Steur voor Peter!
Lees ook:Karpervissen in Frankrijk op Livardiere!
Lees ook:Wedstrijd: De mooiste Karperfoto van Peter!
Lees ook:Visvakanties.nl: Karpervissen op Domaine de Pimprez!
Lees ook:Nederlandse Rivier-Schubkarper voor Peter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.