Roodstaart-meerval! Vissen in Suriname!

Aangezien ik voor de dagelijkse blogs hier soms uren op Youtube zit en van het ene in het andere filmpje beland wil het wel eens gebeuren dat ik iets over het hoofd zie of hoort!! Zo ook bij dit filmpje. In eerste instantie hoorde ik niet eens dat de mannen in kwestie Nederlands, met zwaar Rotterdams accent, spraken. Dat was één! Helemaal mooi was het toen ik er achter kwam dat de visser in kwestie gewoon een oude collega van mij is…

Wat is de wereld soms toch klein! Grappig…

Lees ook:Filmpje: Grote Karper, Meerval & Steur!
Lees ook:Filmpje: Vissende Kat begeeft zich op glad ijs!
Lees ook:Uit de oude Karper-doos…
Lees ook:Boze visser!
Lees ook:Filmpje: 100% Karper-Geweld op Camera!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.