Filmpje: Vissen op Grote Steuren!

Het vissen op grote steuren, op bijvoorbeeld de Fraser-rivier, staat nog steeds hoog, als favoriet, op mijn verlanglijstje. Helemaal bij het zien van dit soort filmpjes! Het volgende filmpje liegt er dan ook niet om en laat het hele plaatje zien. De omgeving, de sfeer en natuurlijk flink wat grote steuren…Het totaalplaatje!

Top filmpje met relaxte muziek eronder…

Lees ook:Carp-Addict flashback
Lees ook:Toffe karperfilmpjes: Carpsessions!
Lees ook:Filmpje: Vissen op grote Baars in Nederland!
Lees ook:Duits Karpergeweld!
Lees ook:Filmpjé: Meerval & Karpervissen op de Lot!

2 reacties op “Filmpje: Vissen op Grote Steuren!

 1. Richard

  Wanneer gaan we? Inge en ik willen er ook heen! Jammer dat het best prijzig is!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Felix van der Marel

   Ja prijzig is het zeker maar ook wel echt de moeite waard en als je via zo´n bureau gaat zal je ook echt niet met lege handen thuiskomen…maar denk dat je zo 2,5 duizend euro verder ben….met vliegtuig…alles…. Ardy die maat van me roept al jaren om eens te gaan en afgelopen week had ik het er weer over met hem…..denk dat ik toch is echt ga kijken wat de mogelijkheden zijn voor eind volgend jaar misschien?

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.