Filmpje: Grote Karper, Meerval & Steur!

Na bepaalde programma’s op zondagochtend moet ik altijd weer even een soort van balans terug zien te vinden. Youtube is daar zeer geschikt voor. Even jezelf vergapen aan echt grote vissen. Gewoon beelden van over de hele wereld bekijken. Het volgende filmpje is qua kwaliteit niet over the top maar qua vangsten best wel indrukwekkend te noemen. Grote karper in Frankrijk, Meerval van de rivier en tenslotte grote Steur wat waarschijnlijk op de Frasier is en waar je ook weer mensen ziet uit eerdere beelden in het filmpje. Nu wordt er ook nog Nederlands bij gesproken. Zo zie je maar weer. De wereld is soms klein….

Lees ook:Roodstaart-meerval! Vissen in Suriname!
Lees ook:Filmpje: Grote Hongaarse Karper! Aanrader!
Lees ook:Nederlandse steur op groot water!
Lees ook:Nieuwe bestemming: Karpervissen in Pakistan!
Lees ook:Karpervissen op Yateley Match Lake!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.