Presentaties Carp 2010!

Al eerder deze week kon je hier lezen over de aankomende karperbeurs in Zwolle! Juist Carp 2010, in de IJsselhallen te Zwolle, de grootste beurs op dit gebied in heel Europa!

Deze beurs trekt echt elke karpervisser in het land en van ver daarbuiten aan! Van Duitsland, Polen, Engeland en Belgie komen er zelfs vissers op deze beurs af. Internationale allure dus!

Niet anders is het met de presentaties/lezingen/shows die dit keer worden gehouden. Ook deze worden verzorgd door mannen met veel kennis en ervaring uit zowel eigen land als vanaf  ´´het eiland!“ Juist Engelse karpervissers zoals Danny Fairbrass( Korda )en Steve Briggs( Venture )komen uitgebreid aan het woord. Maar ook is er weer een oude vertrouwde show van Sjaakie & de Polderboys. Shows die vaak ook de nodige indrukken bij je achter laten en je meteen zin doen krijgen om die stokken uit de foudraal te trekken!

En last but not least een presentatie waar ik natuurlijk best wel trots op ben! Sowieso één van mijn favoriete auteurs op dit moment en tevens beiden collega-consultants, van mij, onder de Ultima-vlag: Sjoop Kobus & Roald Borgman. Deze gedreven vissers hebben zowel in eigen land als daarbuiten behoorlijk wat dikke bakken op vaak moeilijk water buit weten te maken. Daarbij hoort natuurlijk een bepaalde denkwijze en aanpak en dat kun je weer terug zien in hun presentatie.

De presentaties worden in een aparte ruimte gehouden tijdens de beurs zelf. Zorg dus dat je op tijd een plekje heb als je één van de presentaties wil bijwonen!

Tot Zwolle…

Lees ook:Presentaties Carp2011 met o.a. Frank Warwick, Michiel Pilaar & Mark Hofman.
Lees ook:CARP 2010 COUNTDOWN! Nog 4 dagen…
Lees ook:Hengelsportbeurzen: Welke heeft jouw voorkeur? Geef je mening nu!
Lees ook:Carp Zwolle 2011: Aftellen!
Lees ook:CARP 2010 Komt er aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.