CarpEventt 2010 organisatie kijkt terug op een geslaagde beurs!

Een kleine 3000 bezoekers vonden op zaterdag 27 en zondag 28 november 2010 de weg naar de beurs CarpevenTT in Assen. Met deze mooie opkomst kan de organisatie dan ook spreken van een succesvolle tweede editie van deze karperbeurs.

De tweede editie van CarpevenTT stond in het teken van tal van activiteiten, acties en aantrekkelijke beursaanbiedingen. De georganiseerde viswedstrijd kon vanwege de vrieskou helaas niet plaatsvinden, maar dit werd binnen op de beursvloer dubbel en dwars goedgemaakt. Zo waren er verschillende lezingen van bekende karpervissers, was het gigantische aquarium gevuld met dikke karpers opnieuw aanwezig en vond er op de beursvloer een heuse Topvisser CarpevenTT voerbotenrace plaats. Ook werden er fantastisch mooie prijzen uitgedeeld aan de bezoekers, met als klap op de vuurpijl een prachtige Vortex 310 Deluxe ter waarde van € 1.195,-. De ruime opzet, luxe uitstraling en fantastische sfeer onder de standhouders zorgden ervoor dat de bezoeker zich snel thuis voelde op CarpevenTT. En dat maakte de rit naar Assen, voor veel bezoekers toch niet echt om de hoek, meer dan waard.

Opgetogen bezoekers, tevreden standhouders

Beursorganisator Hans van den Brink is een tevreden man. “Ik ben moe maar voldaan. Het was zeer spannend hoe de tweede editie zou verlopen, maar ik kijk terug op een zeer geslaagde beurs. Er hing een gigantisch goede sfeer; gezellig  met karpervissers onder elkaar.” Hoewel het publiek natuurlijk voorop staat, is het ook niet onbelangrijk hoe de standhouders de beurs ervaren. “Ik heb een paar rondjes over de beursvloer gelopen en ook zij toonden zich zeer tevreden”, zegt Van den Brink. “De eerste grootse plannen over CarpEvenTT 2011 heb ik alweer over de tong horen gaan.” Na deze succesvolle tweede editie kijkt de organisatie alweer uit naar de derde editie van CarpEvenTT in 2011.

Lees ook:Tweede dag Assen beter bezocht!
Lees ook:Organisatie Carpeventt tevreden over eerste beursdag!
Lees ook:Derde editie Carpeventt in TT-hal Assen komt eraan!
Lees ook:Karper-beurs: Derde editie Carp-eventt eind oktober in de TT-hal!
Lees ook:Foto-impressie: Beurs Carpeventt 2010 Assen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.