Aso of Karpervisser?

Wie wat langer dan vandaag met mij te maken heeft weet dat ik soms een lastig persoon ben.

Verjaardagen, uitjes van de zaak, bioscoopje, stappen in kroeg, disco of waar dan ook, de stad in, feestdagen zoals oud en nieuw, kerst of gewoon iets “leuks” doen is niet snel aan mij besteed.

Redelijk aso hé?

Inderdaad ik laat op sociaal vlak nogal vaak een steekje vallen. Zo wist ik vorige week nog de verjaardag te vergeten van een goede vriend en vismaat. Dom! Of nog erger die van mijn moeder of zusjes. Vaak is het dan mijn oudste zus die even een seintje geeft van: “Hé Flix vergeet je dat niet? of Je moeder is vandaag jarig hé!” Waar komt dat toch door?

Lees verder via onderstaande link:

http://www.carpcrossing.com/aso-of-karpervisser/

Lees ook:Frank Warwick succesvol in Frankrijk!
Lees ook:Raduta op Retour!?
Lees ook:Karpervissen in Afrika!
Lees ook:Nieuw karper-record voor Nick Rose!
Lees ook:Two-Tone Snoek in Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.