Wat gooi jij in de Spod!?

Ja tegenwoordig zijn ze er in allerlei gekke kleuren, vormen, diktes en afmetingen! Ik heb het over de Spodraketten die menig sportvisser gebruikt om wat voer op afstand weg te krijgen. Voornamelijk worden zij gebruikt om het wat kleinere en fijnere spul mee “weg” te krijgen! Denk hierbij aan maïs, hennep, pellets, duivenvoer en verkruimelde boilies!

Nou kan er natuurlijk nog veel meer bij in zo’n spod mix! Bijvoorbeeld ook fijne poedertoevoegingen kun je er door heen mikken. Denk aan cayenne, knoflook en paprikapoeder. Ook vloeibare attractors mogen in zo’n dergelijke mix uiteraard niet ontbreken. Ook dit kan weer uitlopen tot de gekste toevoegingen. Van kokosmelk tot aan Krilljuice! Van pannekoekenstroop tot aan Tonijn-olie! Van limonadesiroop tot aan Verse de Vase. Jep! You name it en het kan er in! Zolang je er maar wel rekening mee houdt dat het niet te pappig & vloeibaar wordt. Het moet wel een beetje een vaste substantie blijven! Hoezo? Simpelweg vanwege het feit dat er anders meer, na elke worp, in je nek ligt dan in het water! Maar goed tal van mogelijkheden dus om je raket mee te vullen en richting horizon te lanceren. Heb jij nog toevoegingen die je met de lezers hier zou willen delen en die verassend kunnen werken laat dan een reactie achter!

Voor nu “kokkerel ze & spod on!”

Lees ook:Spiegelkarpers waar je U tegen zegt!
Lees ook:Watersense website: Karper-Aas t/m Z!
Lees ook:Vloeibaar Voedsel voor Karper & Brasem!
Lees ook:Vaste stok vissen: JVS Pro Premium Roller voor half geld!
Lees ook:Klinik….Ja of Nee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.