Preview Karper 71: De ijsbeer, Code rood & Back to Black!

De tijd vliegt. Nummer 71 komt er alweer aan. Toevallig had ik het er gisteren, tijdens het vissen, nog over met Ed Skillz aan de telefoon…

De recente “coverboy!”

Juist, Ed stond er pas op en ik op nummer 36. En nu zit karper bijna aan het dubbele qua magazines. Voor mij persoonlijk nog altijd zeer welkom en het mooiste blad van Europa. Grafisch gezien zit Karper altijd knap in elkaar. Maar ook qua inhoud natuurlijk…

Want wat staat er o.a. in?

Ten eerste een artikel van Kevin Nash met de titel “Back to Black!” Geloof mij dat dit een artikel is waar je zeker even door heen moet spitten. Leerzaam! Een artikel over het vissen met zig-rigs. Handig en zeer dressuurdoorbrekend. Helemaal met de zomer voor de deur.

Maar ook van Nederlandse bodem weer schrijvers. Denk aan Gerard Schaaf. Gevat en scherp zoals altijd. Don’t mess with Gerard! Nog meer? Uiteraard. Maar dat mag je zelf “uitzoeken!” Karper-magazine is verkrijgbaar bij de betere boekenhandel en kiosk medio april. Natuurlijk is het ook mogelijk en makkelijk om lid te worden van dit toffe magazine. Surf dan naar de website. Zo heb je geen omkijken en valt elke uitgave automatisch op de deurmat…

Veel leesplezier!

Met dank aan de redactie…

www.karper-magazine.nl

Lees ook:Karper 76 komt eraan!
Lees ook:Karper magazine No.60 is uit!
Lees ook:Nieuwe Karper 61 in stores!!!
Lees ook:Preview: Karper magazine 69!
Lees ook:Vooruitblik: Spiegel Magazine 22!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.