Internationale auteurs op Carpcrossing.com!

Dat de website Carpcrossing volop in the picture staat is allang geen geheim meer. Massaal weten de karpervissers, uit de Benelux en ver daar buiten, deze site te vinden op het Internet.

Hoe komt dat?

Natuurlijk door elke dag posten. Dat is één. Maar ook zaken posten waar men echt wat aan heeft. Andere sites slaan, naar mijn mening, nogal de spijker mis op dit gebied. Vaak met zogenaamde posts die eigenlijk sluikreclame zijn, lees een advertentie, over de zoveelste ballentent of grafstretcher…

Heb je allemaal niks aan en wordt men toch echt niet blij van!

Als karpervisser wil je info, humor, filmpjes, tips en dat soort zaken. En vergeet ook zeker de forums. Dat is al helemaal zonde van je tijd. Heb ik trouwens ook al eens eerder gezegd. Spendeer meer tijd aan de waterkant in plaats van achter de PC. Maar goed…

Ik dwaal af.

Terug naar Carpcrossing. Want Er is meer. Namelijk het feit dat Carpcrossing internationaal nu ook hoge ogen begint te gooien. It’s in the name! Plus sites met .nl houden letterlijk en figuurlijk ergens op…

Waar of niet? Neem als voorbeeld social media zoals facebook en twitter. Geen Engelsman of wie dan ook gaat kijken naar een Nederlandse post, tweet of link. Hoezo? Omdat ze er geen snars van snappen. Andersom is een ander verhaal want wij kunnen, als geschoolde Nederlanders, wel vaak het nodige aan Engels lezen en begijpen.

En daarom is .com zo handig. Even een korte uitleg voor de dummies!

Maar terug nogmaals naar het internationale plaatje. Binnenkort gaan de eerste Engelse artikelen als een “proef” online komen. Plus zijn er ook vaker gastrollen voor buitenlandse auteurs, zoals Marian Sura zie foto, die Carpcrossing een warm hart toedragen. Al met al…

Carpcrossing groeit en bloeit nog steeds hardcore en heeft het, binnen nog geen jaar tijd, ver geschopt. Verder dan gelijksoortige websites in nog geen tien jaar hebben gedaan. Kortom bij deze site krijg je waar voor je “karpergeld!” Geen flikkerende kermis aan banners en andere zaken die lopen te “schreeuwen” op je beeldscherm. Niks wat de aandacht afleidt. Gewoon to the point…

“Dat is Carpcrossing.com!”

See ya soon…

http://www.carpcrossing.com/

 

 

Lees ook:Oproep: Vismaat gezocht!
Lees ook:Carpcrossing.com: Freezer-sticks!
Lees ook:Met Ed Skillz in de Brolly!
Lees ook:Obstakelvisserij met Peter Vlasveld. Deel 1!
Lees ook:Team Carpcrossing in the air!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.