Verstoppertje spelen in Frankrijk!

Alles wat verboden is “smaakt” extra lekker! Is spannend om te doen! Geeft je die stevige kick en natuurlijk mooi als je er mee weg komt! Daar mee wil ik zeggen niet “gepakt” worden! Damien is daar een “goed” voorbeeld van als het er op aan komt om op plekken te vissen waar dat eigenlijk niet mag. Want ja wat is er nou mooier dan lekker sneaky ergens de meest bijzondere en grote vissen te vangen terwijl dat eigenlijk zwaar verboden is! Nou wil ik je niet op het slechte pad brengen en aansporen om dit ook te doen! Nee dat niet. Toch zoals ik al zei denkt Damien uit Frankrijk er anders over. Na een sessie, van een nacht, waarbij de Franse Gendarmerie hem al op de hielen zat wist hij te ontkomen. Weliswaar zonder vis maar goed voor hem dus niet de reden om de handdoek in de ring te gooien. Nee Damien pakte zijn biezen en besloot nog een ander verboden water aan te voeren en daar een paar nachten het uit te proberen! Ook hier kwam de Gendarmerie weer behoorlijk dichtbij inclusief boot en verstraler! Toch wist hij weer de dans te ontspringen en dit keer wel aardig wat karpers het net in te loodsen! Met o.a. deze topvis van dik 17 kilo! Hoe bedoel je verstoppertje spelen!?

Lees ook:Maagdelijk Frans bergmeertje!
Lees ook:Vissen met rode maden!
Lees ook:Tjernobyl-visvakantie!?
Lees ook:Lood in Glas?
Lees ook:Matthieu laat weer van zich horen!

2 reacties op “Verstoppertje spelen in Frankrijk!

 1. rutger

  “Nou wil ik je niet op het slechte pad brengen en aansporen om dit ook te doen! Nee dat niet.”

  Wat doet dit artikel dan?
  “Alles wat verboden is “smaakt” extra lekker! Is spannend om te doen! Geeft je die stevige kick en natuurlijk mooi als je er mee weg komt!”

  “Ook hier kwam de Gendarmerie weer behoorlijk dichtbij inclusief boot en verstraler! Toch wist hij weer de dans te ontspringen en dit keer wel aardig wat karpers het net in te loodsen! Met o.a. deze topvis van dik 17 kilo! Hoe bedoel je verstoppertje spelen!?”

  Klinkt toch alsof je niet echt achter de eerder gequote uitspraak staat.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Felix van der Marel

  Haha! Hey Rut, iedereen doet toch wel eens iets wat niet mag!? Dan weet jij genoeg!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.