De felbegeerde visvriend!

Het is ongeveer 2 jaar geleden dat ik ben begonnen met de O zo mooie hobby genaamd ‘’karpervissen’’. Het duurde lang voordat ik mijn eerste karper landde.

Heel erg lang..

Ik als beginnend visser had natuurlijk de ballen verstand er van en er was ook niemand in mijn omgeving die mij aan dit verstand kon helpen. Mijn buurjongen viste wel al maar ook hier was de karperkennis ver te zoeken.

We zijn maanden bezig geweest om onze eerste karper te landen. Na verloop van tijd kreeg hij het door en ving daadwerkelijk de vis waarvoor wij kwamen. Misschien was het toeval, misschien ook niet.. Sindsdien ving hij altijd wel een karper. Ik bleef maar blanken en de gehele sessie hopen dat ik toch nog het geluid van een gillende pieper mocht genieten. Maar helaas! Mijn buurjongen was op dat moment wat fanatieker qua stekkeuze maar ik vond het allemaal wel prima. Ik geloofde nooit echt in het feit dat je ze op de ene plek wel ving en op de andere plek niet, echt de realiteit leerde snel. Na zo’n half jaar gevist te hebben was het eindelijk zo ver. Mijn eerste karper! De karper die ik op zeer paniekerige wijze ving was een lekker mollig visje. Hij was niet groot maar mijn vreugde was tot in den top…

Lees verder via onderstaande link:

http://www.carpcrossing.com/de-felbegeerde-visvriend/

Lees ook:Eerste 40 lb Karper van Ierland op de kant!
Lees ook:Felix van der Marel aanwezig op de stand van Visdeal.nl in Utrecht!
Lees ook:Karper-pret voorbij! De winter in aantocht!
Lees ook:Heb jij ze op een rijtje!?
Lees ook:Carp First! De grootste zorg voor jouw vangst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.