Monster Forel vergist zich op Fourplay!

Sssshit! Juist dat was ook het eerste wat ik dacht bij het zien van deze foto! Hoe bedoel je monster-forel!?? Deze bak van een forel werdt buit gemaakt door een Deense roofvisser genaamd Michael Howald pedersen. Met recht een prachtige vis en foto! Bijna de titel ansichtkaart waard! Michael wist deze forel en vele andere exemplaren te verzilveren vanuit de Kano. juist gewoon je kunstaas achter de kano laten slepen en relaxed doortuffen. Het kunstaas wat gebruikt werdt tijdens deze magische trip kwam weer uit het bekende Savage gear assortiment. En dan voornamelijk de fourplay deed het hierbij erg goed. Een stukje hoogwaardig kunstaas wat uit, juist, vier delen bestaat. Vandaar de naam! Hoe dan ook het mag weer gezegd worden want dit kunstaas heeft een geweldige actie in zich wat weer voor de nodige actie zorgt! Vangstactie!!

Meer van de trip van Michael en Savage Gear zien kijk dan op…. www.howald.dk of

www.savage-gear.com

Wat ook nog leuk is om te vermeldden is dat je nu ook het één en ander aan prijzen kan incasseren!

Hoe?? Kijk dan even op…. www.myfishmap.com Een site vol prijsvragen en leerzame educatie over allerlei soorten kunstaas!

Lees ook:Savage Gear-Update: Flinke Forel & Kerst-Snoek!
Lees ook:Savage Gear gaat “Petit!“
Lees ook:Grote Snoek voor Phil op de Alien Eel!
Lees ook:Marco scoort weer met XL-Snoek!
Lees ook:Dubbele Meervalvangst op kunstaas van Savage Gear!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.