Nooit meer koude voeten? Warmelaars.nl!

Met de Winter voor de deur is het belangrijk goed schoeisel te dragen.

Of je nou aan de waterkant zit als sportvisser, dagelijks de hond uitlaat in het bos, veel in de tuin staat of gewoon simpelweg om een stukje door de natuur comfortabel te wandelen maakt daarbij niet uit!

Het jonge bedrijf Thermico heeft een passend antwoord en product voor al deze bezigheden. Een zeer robuuste, comfortabele Laars die een voering heeft van Neopreen.

Vooral het laatste gegeven maakt deze Laars juist zo speciaal. Neopreen verliest namelijk bijna geen warmte en als je ervoor zorgt dat je met warme voeten in deze laarzen stapt kan je het werkelijk uren uithouden zonder koude voeten te krijgen.

Meer info en bestellen kan via de site van Thermico. Ook kan je mailen als je nog verdere vragen hebt. De mensen achter Thermico staan je graag te woord.

www.warmelaars.nl

[email protected]

Lees ook:Nooit meer koude handen & voeten tijdens het vissen!?
Lees ook:Nooit meer koud? Warmtekleding.nl!
Lees ook:Wat doet het Weer morgen!?
Lees ook:Maak je haak-aas 100% Kreeft- en Krab-proof!
Lees ook:Carpcrossing.com: Visma 2012 zeker geen “Carpma!”!

2 reacties op “Nooit meer koude voeten? Warmelaars.nl!

  1. Leon van Vliet

    Iemand al ervaring met deze lazen, dit zijn de eerste neopreen laarzen die er ook fatsoenlijk uit zien! Ik twijfel nog om ze te bestellen iemand al ervaren met deze Thermico Laarzen?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jerry Kallenfels

    Ik heb de laarzen woensdagavond besteld en had ze vrijdag in huis, wat een snelheid!, De laarzen zaterdag gelijk getest tijdens een visdagje in de Biesbosche perfecte laarzen idd goed warm en het loopt heerlijk! Aanrader!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.