OCD: Urban Karper-kleding met hippe designs!

OCD rules. De kleding van dit Engelse merk is hot. Zowel bij de vissende heren als dames. Gewoon “dikke” kleding met “vette” prints.

Gewoon vet dik dus!

Denk aan prints zoals: “Stalker, War of the Alarms en Hooked on Hemp.” Dit alles natuurlijk met een dubbele betekenis maar erg herkenbaar in de karperscene van nu. Plus het is kleding die comfortabel zit maar niet alleen aan de waterkant thuis hoort.

Je kunt het gerust net zo goed naar je werk of een feestje aan trekken.

Gewoon relaxte kleding dus zoals ik al zei. Ondertussen ben ik zelf toegetreden tot het team van OCD als zijnde een soort “friend of” en heb ik ook wat kleding aangeschaft. Bevalt dat? Jazeker. Het zit lekker, is echt kwaliteit en ook gewoon origineel. Best grappig als je weet dat mensen om mij heen, die niks met vissen hebben, zelfs de kleding tof vinden.

OCD spreekt dus een grote doelgroep aan. Zelfs als je niks met karpervissen hebt. OCD heeft voor de ladies trouwens ook het één en ander in huis. Misschien leuk om eens voor je vriendin of vrouw wat aan te schaffen? Neem gewoon eens een kijkje op de site van Obsessive Carp Disorder. OCD is the Bomb boyyy…

http://obsessivecarpdisorder.com/

Lees ook:Diem! Viskleding met een Urban-B-Boy-Look!
Lees ook:Op Herhaling! Mega Brasem voor Felix!
Lees ook:Afishionado! Hippe Urban “fishy” kleding!
Lees ook:Wild-Chicks: Realthree-kleding voor dames!
Lees ook:Carpcity.nl een toffe Karpersite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.