Evezet scoort op meerdere gebieden!

Afgelopen weekend zag ik wat zakken liggen in de lokale hengelsportzaak die mijn aandacht trokken. Ten eerste omdat het vrij nieuw is! Ten tweede omdat het zowel voor Karper en Witvis te gebruiken is! En ten derde omdat de klanten er mee weg liepen als of het “zoete broodjes” waren. Ja dat is altijd interessant en moet je natuurlijk het fijné van weten.

Het merk heet Evezet en is afkomstig uit Nederland. Ten eerste bestaat het witvisgebeuren uit producten zoals diverse bestanddelen. Denk hierbij aan koekjesmeel, coriander, gemalen hennep, maismeel enz.enz. Maar dat is nog lang niet alles want aan de karpervisserij is dus ook gedacht. Bijvoorbeeld vliespindaas( zie foto ) om te weken, koken en mee te voeren. Maar ook diverse bestanddelen die perfect voor een boiliemix te gebruiken zijn. Soja, polenta, griesmeel, vismeel en ga zo maar door! En last but not least is er nog meer binnen het gamma van Evezet. Zo zijn er ook pellets voor de witvis- en karpervisserij beschikbaar. Iets wat het laatste jaar binnen deze takken van de sportvisserij ook voor veel vangsten heeft gezorgd. Al met al gewoon te veel om op te noemen.

Evezet is o.a. verkrijgbaar bij de betere Hengelsportzaken zoals Ahoy Hengelsport.

www.ahoy-hengelsport.nl

Wil je nog even over de site van Evezet heen surfen en nog meer nieuwtjes en producten van dit merk te weet komen of zien ga dan naar:

www.evezet.nl

Lees ook:Bait-cages het perfecte redmiddel!
Lees ook:Mega Meerval gaat voor “Pellet-voordeel!”
Lees ook:Vrouwelijk geslacht dol op Verpa-voer!
Lees ook:Koi-pellets goed voor veel Karper & Brasem!
Lees ook:Met KGB-Pellets vang je meer vis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.