De Witte Haai van dichtbij! Heel dichtbij!!

Vissen op Witte Haaien is onmogelijk. Althans alles is mogelijk maar: A. Het is een beschermde soort. B. Je materiaal moet wel van hele goede huize komen. C. Vindt maar eens een gek die met je meegaat om de klus te klaren.

Nou kan het ook anders en schreeuw ik zelf al jaren dat ik ooit eens een Witte Haai in het echt wil zien! En dan het liefst van uit zo’n mooie onderwater kooi vandaan. Dit lijkt mij echt geweldig om mee te maken en eens gaat die dag er dan ook komen.

Al moet ik wel eerlijk toegeven dat na het zien van dit filmpje ik even twijfelde. Maar ja niet geschoten is altijd mis! En de kans dat dit bij jou gebeurt is dan ook zeer klein. Deze duikers hadden gewoon even pech. Al loopt het gelukkig allemaal nog goed af!

http://www.zie.nl/videos/witte-haai-dringt-kooi-binnen/m1cz7qsfl76t

Lees ook:Witte Haai Vs. Surfdude!
Lees ook:Sticky Baits goed bezig in de Benelux!
Lees ook:Elke karper een foto? Doe het goed!
Lees ook:Filmpjé: Meerval & Karpervissen op de Lot!
Lees ook:Een “Spiegel” waar je U tegen zegt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.