Casual aan de waterkant met Nash!

Begin vorig jaar kwam de Engelse grootmeester Kevin Nash al met tal van nieuwe kledingstukken. Een aanvulling op o.a. de Zero Tolerance-kledinglijn. Denk aan de superdikke jas met een uitritsbare fleecejas als binnenvoering. Echt ideaal en nog beter: “Nooit meer kou lijden!”

Lekker als je in de winter door wilt hakken. Een perfect kledingstuk voor zowel de karper-, roof- als witvisser. Een “allround-jassie” dus.

Wacht je liever op wat warmere temperaturen dan heeft Nash ook genoeg in huis om nog steeds niet in “adams-kostuum” rond te hoeven dartelen. Want zeg nou zelf…naakt rond je tent rennen heeft ook wat. Zeker om pottenkijkers en stekkenpezers op afstand te houden. Probeer het eens…

Nu weer even serieus en terug naar bijvoorbeeld de foto links. Deze hippe sweather is ook nieuw in het assortiment voor 2013. Heerlijk stofje, knap afgewerkt met o.a. toffe stiksels en dikke knopen. Kortom een “net” ding voor aan de waterkant, het Kerstdiner, in de kroeg of tijdens het wekelijkse avondje darten.

Meer zien van deze sweather, de shirts, caps of andere gear? Check dan zeker de site van Nash even. Like Kevin Nash ook op Facebook en volg ons via Twitter. Vergeet ook zeker Zwolle en de beurs Carp 2013 niet. Hier is het boek van “Kev” ook verkrijgbaar. Een aanrader om te lezen en meer dan een plaats waard, in de boekenkast, tussen Rini en Alijn. En heb je geluk dan wordt jouw exemplaar ook nog live gesigneerd bij aankoop. Kevin is namelijk, onder voorbehoud, ook aanwezig op Zwolle. En dan mag een handtekening natuurlijk niet ontbreken van iemand die deels verantwoordelijk is voor waar karpervissen anno 2013 staat. Juist, weer een extra reden om naar Zwolle te gaan.

Voor nu check de site en loop er straks flex bij!

http://www.nashtackle.co.uk/clothing-range.productList

 

Lees ook:Engelse Karperbeurs: Brentwood Carpshow!
Lees ook:Nieuw Karperboek van Vik Debouvere: De Tand des Tijds!
Lees ook:Carpcrossing.com: Caveman karpertenten & Co!
Lees ook:Nash-kleding vliegt de winkels uit!
Lees ook:Op herhaling: Pimp my Karpertent!

Eén reactie op “Casual aan de waterkant met Nash!

  1. ricky

    zelf hou ik heel erg van vissen. ongeveer twee weken geleden was ik gaan vissen, nadat ik weer thuis was had ik mijn vis spullen op het aanrecht gelegd. Toen ik ´s avonds weer thuis kwam, zag ik dat het aanrecht dat van hout was begon te verkleuren. Ik weet niet hoe het zou komen. Maar de zelfde had ik een nieuwe aanrechtblad online gekocht van graniet (http://aanrechtblad-graniet.nl/keukenblad-kopen/). Mijn nieuwe aanrecht van graniet ziet er mooier uit dan die ik eerst had, en ik hoef me geen zorgen meer te maken dat het aanrecht kan verkleuren. :-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.