Categorie: "Diem kleding"

Diem: Le “Clog” Sportif!

Hoe verzin je het? En dan kun je denken aan de titel van deze blog of aan het “schoeisel” op de foto links.

Inderdaad, hier zijn de meningen nogal over verdeeld. Over de laatste dan.

Tussen vrouwlief en man, lees karpervisser op clogs, met name door het uiterlijk van vergelijkbare voorgangers. Ik ga de naam niet eens noemen. En dan al helemaal niet te denken aan die fluoriserende versies. Echt van die woonwagensneakers…

Maar ik dwaal af!

Diem komt nu dus met een “Clog Sportif” en deze heeft best wel de nodige stylo. Oké, het blijft groen en rubber maar

Fish & Chicks: Diem weet hoe!

Zoals ik al zei: “Diem weet hoe!” Wederom een Engelse schone op de website. En dat is natuurlijk nog lang niet alles.

“Al is het zo ook al goed hoor.”

Terug naar Diem en natuurlijk nog kort naar Shaz. Want deze dame heeft het niet koud. Hoe kan dat? Natuurlijk door deze geweldige bodywarmer van Diem. Comfortabel, kwaliteit en lekker warm. Te warm? Dan trek je gewoon wat uit.

What’s next?

Meer nieuwe producten natuurlijk. Dit en

Hengelsport Utrecht: Aanbiedingen van de maand!

Al eerder kon je hier het één en ander lezen over de winkel van Sander van Kooten. Inderdaad, Hengelsport Utrecht. Centraal gelegen in Nederland en een topwinkel voor de doorgewinterde karpervisser.

Alles is er namelijk te krijgen!

Veel merken, scherpe prijzen en elke maand allerlei aanbiedingen. Zoals op de foto links. Een voerboot voor maar 350 euries. Oké, ik heb het nu even niet in mijn zak zitten maar dan is het nog een zeer schappelijke prijs voor een dergelijk product.

En er is

Diem’s fish & Chick: Jade Samantha!

Er gebeurt de laatste tijd niet veel op de site van Diem maar dat heeft een reden. Achter de schermen wordt namelijk hard gewerkt aan heel wat nieuwe producten.

Rastahats, beanies, t-shirts, hoodies, caps en o.a. een “Puffa!”

Een wat? Een Puffa. Niet te verwarren met paffen of paffuh. Niks van dat. Een Puffa is een verbastering in het Engels voor bodywarmer. En Jade Samantha kan wel een Puffa gebruiken. “Meid, straks vat je nog kou!”

Anyway, Jade showt de bikini van

Hengelsport Utrecht: Hart van Nederland!

Stel je zit ergens op de camping, aan het water, op het water of weet ik veel waar in “midden-Nederland” en je denkt opeens: “Shit, dobber vergeten!”

Althans dobber…

Die heeft Hengelsport Utrecht natuurlijk ook staan maar er is meer. Meer wat je kunt vergeten en nog meer wat dan terug valt te vinden in het assortiment van deze winkel. En deze winkel is dan ook wel een beetje het Hart van Nederland…

Op de kaart gezien dan. Natuurlijk is het ook niet noodzaak om

Meer fish, meer chicks!

Meer fish & chicks! Zoals beloofd nog meer smakelijke plaatjes. Dit keer weer met dank aan Diem. Het kledingmerk wat mode en functionaliteit samen brengt.

Mooi gezegd hé?

Maar goed mag ook zo nu en dan wel gezegd worden. Zeker met dames als “Flame” die Diem weer de nodige aandacht geven. Toffe cap by the way. Inderdaad, Diem zit weer helemaal in de spreekwoordelijke lift en heeft weer wat nieuwe producten in het assortiment opgenomen.

Caps, shirts, hoodies en meer!

Karpervissen vanuit de boot op groot water in Frankrijk!

Wat een titel. Een hele mond vol. Maar bij wie moet je wezen voor een knap staaltje bootvissen op dergelijke waterpartijen zoals Du Der en Orient.

Inderdaad, onze Duitse vriend Christian Finkelde.

Al een kleine tien jaar heb ik zo nu en dan contact met deze topvisser. Meestal puur “zakelijk” en gaat het over iets in de geest om elkaar ergens mee te helpen. Zeg maar op Internationale vlakken en meer achter de schermen. Toch komt er dan ook altijd het nodige aan humor bij te pas. Het nodige aan gekkenpraat.

Met andere woorden valt er dus soms

Nieuw PB voor Diem-man Stu Wilson!

Dat Stu Wilson niet alleen verstand heeft van de producten van Diem en zaken doen blijkt uit de volgende foto links.

Een nieuw persoonlijk record voor deze Engelsman.

Stu wist o.a. deze grote schubkarper te vangen tijdens een recente sessie in Frankrijk. Even eruit. Even vissen. En dus niet zonder succes. Top!

De maat van Stu deed er nog een schepje bovenop en

Diem speelt in op “kortebroekenweer!”

De zomer in je bol? Ik nog niet echt om eerlijk te zijn. Bij Diem hebben ze wel het “licht” gezien en spelen daar op in met een limited edition.

Een wat?

Juist, een eenmalige oplage shorts in Diem-stylo. Of ze al uitverkocht zijn? Geen idee. Volgens mij staan ze nog niet zo gek lang op de site. Met andere woorden: “Wil je er uno hebben?” Wees dan snel. Surf(dude)naar de site en loop er binnenkort als een surfdude bij gast…

“Die broek past ons allemaal!”

Diem: Nieuwe maand met nieuwe oogst!

Vanochtend was ik toevallig nog even kort in gesprek met Stu. Stuart is de man achter Diem. “Anything new Stu?”

Op deze vraag kreeg ik een dito antwoord.

Weinig dus. Althans er was wel iets. Juist, een nieuw model voor een nieuwe maand op de site. En laat daar nou net ook een Diem-product op staan waar ik Stu voor moest hebben. Inderdaad de covers voor je autostoelen.

Echt tof!

Helaas krijg je