Filmpjé: Rondje Rainbowlake a.k.a. Lac de Curton!

De volgende beelden zijn een plezier om naar te kijken. Gewoon een volle sfeer-impressie van het beruchte en beroemde Lac de Curton. Uiteraard beter bekend als Rainbowlake! Hét water op deze aardbol met daarin de grootste karpers ter wereld. Wie wil er nu niet naar toe als karpervisser en “jager van groot wild?!” Juist iedereen zo’n beetje. Natuurlijk zijn er mensen, waaronder mijzelf, die er anders over denken. Ik had er namelijk al drie keer kunnen vissen door alle jaren heen maar alle drie de keren toch vriendelijk bedankt en nee gezegd. Iets waar ik nu, langzamerhand plus bij het zien van dit soort beelden, toch ook een beetje op terug moet komen…

Ja, Rainbowlake is zó gek nog niet…Dus wie weet in de toekomst!?

“Begrijp-é-lijk!”

Lees ook:Nieuw Wereld-Record-Karper!! Scar gevangen op 99lb!!!
Lees ook:Nieuw Wereldrecord Karper op Rainbowlake over de 100Pond!!
Lees ook:Rainbowlake-Lac du Curton!
Lees ook:Jason Cann & Frank Warwick Scoren op Rainbowlake!
Lees ook:Monsterkarper 27,5 Kilo voor Hauke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.