Categorie: "Fish & Chicks"

Fish & Chicks: Diem weet hoe!

Zoals ik al zei: “Diem weet hoe!” Wederom een Engelse schone op de website. En dat is natuurlijk nog lang niet alles.

“Al is het zo ook al goed hoor.”

Terug naar Diem en natuurlijk nog kort naar Shaz. Want deze dame heeft het niet koud. Hoe kan dat? Natuurlijk door deze geweldige bodywarmer van Diem. Comfortabel, kwaliteit en lekker warm. Te warm? Dan trek je gewoon wat uit.

What’s next?

Meer nieuwe producten natuurlijk. Dit en

Fish & Chicks: “Haagse Steuren!”

Oké, geen Steuren uit Den Haag. Wat wel? Onze Haagse schone van RTV Hengelsport met een flinke Steur.

En dat was niet de enige voor deze dame plus aanhang.

Jawel, de eigenaar en een aantal vaste klanten wisten ook goed te vangen. Op Facebook zag ik al het nodige aan bakken voorbij komen. Mega-Steuren…

“Het heeft toch wel wat!”

Nieuw record Snoek voor Babs!

Nooit van Babs gehoord? Deze Duitse dame heeft heel wat recordvissen op haar naam staan. Op zowel zoet- als zoutwater.

En met name op zoetwater de laatste jaren!

Grote Karper, Meerval en Snoek. Geen vis is veilig voor deze vissende mevrouw. En wederom doet Babs daar een schepje bovenop met de vangst van een flinke Snoek. Een exemplaar die haar record weer scherper heeft gesteld.

Op de foto links valt al aardig te zien hoe

Meer fish, meer chicks!

Meer fish & chicks! Zoals beloofd nog meer smakelijke plaatjes. Dit keer weer met dank aan Diem. Het kledingmerk wat mode en functionaliteit samen brengt.

Mooi gezegd hé?

Maar goed mag ook zo nu en dan wel gezegd worden. Zeker met dames als “Flame” die Diem weer de nodige aandacht geven. Toffe cap by the way. Inderdaad, Diem zit weer helemaal in de spreekwoordelijke lift en heeft weer wat nieuwe producten in het assortiment opgenomen.

Caps, shirts, hoodies en meer!

Fish & Chicks!

“Schatje, hou jij mijn hengel even vast!” Wat wil je nog meer als visserman? Inderdaad, vrij weinig. Dus weg met die vismaat.

Voortaan met moeder de vrouw op karper vissen.

Maar goed dan moet deze daar wel zin in hebben. De “chick” op de foto heeft er in ieder geval kaas van gegeten en doet het ook gewoon lekker zelf. Een lust voor het oog zo. Set-up in het water, mooie vrouw ernaast in bikini en…

OCD: Supertoffe karper-prints op kwaliteitskleding!

De print links is eigenlijk één van de velen, uit het OCD-rijtje, waar je niet mee voor lul loopt. Wat ik bedoel te zeggen is dat deze print dus ook helemaal van nu is.

Het ziet er zeg maar gewoon grafisch gelikt uit. Een design met een flow. Gewoon catchy.

Dus zelfs als je analfabeet bent zou je het een “mooi plaatje” kunnen vinden. Ook al heb je geen idee wat het betekend en waar je mee rondloopt op straat, in de kroeg, supermarkt of bij de voetbalclub. Dwaal ik af?

Juist, waar wil ik nu naar toe? Dat de kleding van OCD dus eigenlijk door iedereen gedragen kan en mag worden. Of je karpervisser bent

Nieuw PB voor Diem-man Stu Wilson!

Dat Stu Wilson niet alleen verstand heeft van de producten van Diem en zaken doen blijkt uit de volgende foto links.

Een nieuw persoonlijk record voor deze Engelsman.

Stu wist o.a. deze grote schubkarper te vangen tijdens een recente sessie in Frankrijk. Even eruit. Even vissen. En dus niet zonder succes. Top!

De maat van Stu deed er nog een schepje bovenop en

OCD: Urban Karper-kleding met hippe designs!

OCD rules. De kleding van dit Engelse merk is hot. Zowel bij de vissende heren als dames. Gewoon “dikke” kleding met “vette” prints.

Gewoon vet dik dus!

Denk aan prints zoals: “Stalker, War of the Alarms en Hooked on Hemp.” Dit alles natuurlijk met een dubbele betekenis maar erg herkenbaar in de karperscene van nu. Plus het is kleding die comfortabel zit maar niet alleen aan de waterkant thuis hoort.

Je kunt het gerust net zo goed

Diem: Nieuwe maand met nieuwe oogst!

Vanochtend was ik toevallig nog even kort in gesprek met Stu. Stuart is de man achter Diem. “Anything new Stu?”

Op deze vraag kreeg ik een dito antwoord.

Weinig dus. Althans er was wel iets. Juist, een nieuw model voor een nieuwe maand op de site. En laat daar nou net ook een Diem-product op staan waar ik Stu voor moest hebben. Inderdaad de covers voor je autostoelen.

Echt tof!

Helaas krijg je