Categorie: "hengelsportbeurzen"

Karper 76 komt eraan!

Karper 76? Is dat net zoiets als Betsy 365 of Clara 271? Nee, het gaat hier gelukkig niet over koeien maar karpers. Karpers met het maatje kalf zeg maar.

Kijk maar is naar de cover.

Zegt genoeg lijkt mij? Inderdaad niemand anders dan bevriend Fransoos JP met een bak van een schub. Heerlijk. Wat hebben we nog meer in deze uitgave? Natuurlijk ook weer een bijdrage van “het meubilair” Gerard Schaaf. En ja Gerard schaaft er weer op los zoals altijd. Een tikje romantiek afgewisseld met harde dagelijkse realiteit. Dat is Gerard mensen…

Al mag ik het graag lezen en velen met mij!

Wat mag ik nog meer graag lezen. Natuurlijk het artikel van Carpcrossing-brother en goede maat Edje Skillz. Hij flikt het weer met

Carp-square goes Belgium!

Na het succes van Carp-square, op de beurs in Utrecht, zoekt de organisatie het nu nog zuidelijker. Juist, bij onze Belgische buren in Mechelen.

Op de site van Carpcrossing heeft Ed er wat aandacht aan besteed en valt er meer informatie over deze beurs te vinden.

Het ‘carp only’ sportvispubliek kan zich opmaken voor een inspirerend uitje op hengelsportgebied. Op zaterdag 23 & zondag 24 maart 2013 debuteert Carp Square Belgium in de befaamde Nekkerhallen te Mechelen (België).

Het is de eerste grote

Weg met de winter!

Winter? Nou wat betreft het karpervissen is er niet echt sprake van een dergelijk jaargetijde. Sterker nog het is gewoon “warm” te noemen voor de tijd van het jaar.

Maar was dat vorig jaar ook niet zo?

Klopt. Ook toen was Januari een vrij redelijke maand om nog te vissen. Vriend Hans Wowijs wist volgens mij in deze maand  ook nog behoorlijk hoog te scoren. En hij niet alleen.

Maar opeens was het over!

Opeens was het eind Januari 2012, dus niet nu, kwam de beurs van Zwolle in zicht en was het dat weekend

Vakbeurs ICAST succesvol afgesloten!

Vrijdag 13 juli was de laatste dag van de driedaagse vakbeurs ICAST in Orlando. Hoewel de beurs vandaag slechts tot drie uur ‘s middags duurde, bleef het tot het laatst toe goed druk op de beursvloer.

Dit moet zonder twijfel een van de beste ICAST-beurzen tot nu toe geweest zijn.

Natuurlijk was Beet aanwezig in de vorm van fotograaf Rudy van D. Die man is ook overal te vinden. Daarom op de site een verslag in meer delen met fotografie. Bekijk het

Vanavond documentaire V.I.S.S.E.N. op TV!

Nog even een korte reminder want vanavond is het zover. Dan wordt er op Nederland twee, bij de AVRO, een docu uitgezonden over wat de sportvisser, in NL, nu echt beweegt om er elke keer op uit te trekken.

Waarom aan de waterkant? Waarom die drive? Vragen, vragen en nog eens vragen.

Maar dan samen gekneed in prachtige beelden. Zowel boven als onder water. Zowel zoet als zout water. Ik ga er in ieder geval echt even voor zitten met een zak chips en een biertje. Er wordt te weinig aandacht aan het sportvissen in Nederland besteed. Althans op TV dan. Dus deze docu is een goede zaak.

Hopelijk zorgt het, in de toekomst, voor

Engeland pakt het groots aan met nieuwe Karpershow!

Engeland is en blijft de bakermat van het Karpervissen. Nergens anders ter wereld is het vissen op Karper zo populair…

Zelfs op nationale TV!

Ja, hier in Nederland krijg je geen potje Karpervissen te zien tijdens een uitzending van Studio Sport. Best jammer als je weet dat het sportvissen, na voetbal, de grootste sport is op vaderlandse bodem…

Maar ook dat heb ik al eerder hier verteld en ik wil niet in herhaling vallen!

Al ben ik daar

Rotterdam Visaas: XXL Meervalpellets, boilies & meer!

Rotterdam Visaas is een jong bedrijf en timmert hard aan de weg. Uiteraard met succes. Zo stond er zelfs een stukje in het AD! RotterdamVisaas staat dit jaar samen met Baitboats- Rotterdam op de Visma! (stand 506 – hal 5)

We hebben het afgelopen jaar weer een hoop nieuwe klanten mogen verwelkomen, naast onze vaste klantenkring doet dit ons erg goed. Er zijn weer een hoop mooie vissen gevangen in binnen- en buitenland en het belangrijkste, iedereen was zeer te spreken over de kwaliteit van de gekochte producten.

Om iedereen

Carpcrossing.com: Visma 2012 zeker geen “Carpma!”!

Altijd leuk om even over de Visma te wandelen. De beurs bestaat natuurlijk niet alleen uit karper. En alle hengelsport takken zijn vertegenwoordigd…

Samen met Felix struin ik over de beurs. Her en der even stoppend voor een praatje en wat materialen bekijkend. Ik moet een nieuw waadpak hebben. Het waadpak dat ik heb is zo lek als een mandje. Alles blijft droog, behalve mijn voeten.

Als ik het water in loop

Maak kans op € 250,- tijdens dé Hengelsportbeurs van Noord-Holland!

Het was een paar jaar stil rondom deze beurs maar “hij” is weer terug. Dé hengelsportbeurs van Noord-Holland…

Waar?

Martiniplaza in Groningen is the place to be. Toen en nu weer. Dirk Drent zet hoog in als organisator en heeft heel wat namen en merken gecharterd om aanwezig te zijn.

Ook valt er kans te maken op een bedrag van maar liefst € 250,- en dat is

Visma in de UK: The Big One!

Wij hebben de Visma eind maart. Vier dagen lang, in Rotterdam, is Ahoy het decor voor alles op het gebied van Sportvissen…

En dan vooral veel karper-shizzle!

Waarschijnlijk nog meer dan in 2011? Anyway in de UK zijn ze ook niet van gisteren en daar hebben ze: The Big One!

De naam zegt het al…