Categorie: "Kunstaas"

Monstersnoek voor Mads!

Mads zei ooit eens tegen mij: “Felix you are allways smiling!” Nou meneer Grossel kan er anders zelf ook wat van. Check die grijns van oor tot oor op de foto.

En natuurlijk helemaal terecht!

Als je zo’n “knoepert” weet te vangen dan mag je zeker wel even vrolijk poseren. Als ik mij niet vergis is deze Snoek gevangen in Italie op een grote “binnenzee.” Waarop? Dat is natuurlijk een bekend verhaal.

Savage gear to the max. Voor Mads

Snoek van 117 cm op de “Big real Eel!”

Kets! Kijk dat stuk “plastic” eens bungelen. Daar had deze dame(de Snoek in kwestie)even niet van terug. Nope. Dat was zien, volgen en happen.

Natuurlijk op de Big real Eel van Savage Gear!

Een geweldig stuk kunstaas wat keer op keer grote vissen krankjorum krijgt. Krankjorum? Ja, zeg maar knettergek. Zo ook dus dit keer. De Snoek van bijna tien kilo en maar liefst 117 centimeter moest gewoon toehappen op dit “nep-aasje!”

Wil je

Hengeltje mee op vakantie? Geen probleem!

Een hengel meenemen op vakantie blijft altijd lastig. A. Moeder de vrouw ziet dat ding liever gewoon in de schuur staan. B. Op Schiphol aankomen met je hele uitrusting gaat ook niet werken.

Maar uiteindelijk wil je toch vissen op vakantie!

Wat te doen? Gewoon stiekem een reishengeltje meenemen. Past zo in je handbagage en is sterk genoeg om behoorlijk groot kunstaas mee weg te zetten. Dus leuk voor aan de Costa of in het binnenland van Frankrijk.

En niet alleen daar natuurlijk.

Nieuw van Savage Gear: The Real-Eel!

Met deze “real-eel” krijg je zeker weten een “real-deal.” Grappig maar dit stuk nieuwe kunstaas, van Savage Gear, zorgt voor heel wat opschudding.

En dat niet alleen.

Natuurlijk naast opschudding in het water ook voor vangsten op de kant. The Real-Eel is een nieuwkomer in het assortiment maar bewijst zich nu al volop. Helaas nog niet verkrijgbaar maar dat gaat wel dit jaar nog gebeuren.

Nog even

Savage Snoek!

Zo die gast heeft een grijns. Werkelijk van oor tot oor. Maar goed dat mag dan ook wel met een dergelijke vangst in je handen.

Een Snoek van formaat.

Uiteraard op het kunstaas van Savage Gear. What else? Savage blijft aan de weg timmeren en is wereldwijd verkrijgbaar. Wil je weten hoe deze “lachbek” precies de Snoek in kwestie wist te vangen?

Heel simpel.

Neusje van de (monster)zalm!

Nou nog wat toastjes en het hele dorp uitnodigen plus smullen maar. Geintje natuurlijk. Maar wat een bak van een vis zeg…

Met recht een uit de kluiten gewassen vis!

De vanger, lees visser, in kwestie dacht er vast niet anders over. Als je zoiets weet te haken en binnen weet te halen ben je vast onder de indruk. Dat kan bijna niet anders…

Echt gaaf!

Vissen in de Jungle: Payara Day!

Een nieuwe dag met nieuwe kansen. Onze gids heeft er blijkbaar zin in. Hij laat weten dat er een uur stroomopwaarts varen zich een groot aantal grote stroomversnellingen ophoudt wat een ideale plek is voor payara’s is…

Dit is niet tegen dovemansoren gezegd!

Er hangt een schitterende nevel over de rivier en het regenwoud. Al varend realiseer ik me weer even heel goed waar ik me bevind. Dit is een van de mooiste plekken ter wereld en ik mag hier gewoon komen vissen.

De rest

Monster Meerval op foto & video!

Bizar! Wat een slagschip zeg. Deze Meerval mag er zeker wezen voor Balkan-begrippen qua lengte en gewicht…

Geen Ebro of Po dit keer!

Nee, dit keer gewoon uit rivier de Sava. Een rivier waar ik als kleine jongen al respect voor had tijdens de vele keren dat ik deze wild zag stromen. Dikwijls reed ik met mijn vader en moeder plus zus langs deze zijrivier van de machtige Donau…

Bijna een soort jeugdsentiment!

Uitbreiding RTV Hengelsport Den Haag wordt feestelijk gevierd op 1 april!

“Zeker een grap?” Nee, totaal niet. RTV Hengelsport, in Den Haag, is nog groter geworden en gaat dit feestelijk vieren op 1 april…

Nice!

Bij RTV valt echt van alles te vinden en nu is het assortiment dus nog breder geworden. Volop keuze en de vriendelijke service is ook een pluspunt. Maar goed wat wil je met een eigenaar als dé eigenaar van RTV…

Juist, vrij weinig!