Categorie: "Obsessive Carp Disorder kleding"

Dé kunst van Karperfoto’s!

“Wauw!” Dat was het eerste wat mijn bovenkamer dacht bij het zien van de foto links. Uiteraard zwaar geshopt maar ó zo cool.

Een keer wat anders dan het standaardplaatje!

Echt een soort van kunst. Je zou het zo aan de muur hangen. Werkelijk tof gedaan en een blog waard. De foto is afkomstig van wat vissers die zich zelf gekscherend “Wild Boyz” noemen. Waarschijnlijk afgekeken van de gelijknamige serie op MTV met Partyboy en Steve O.

Maakt dat wat uit? Nee, niet echt. Maakt het eigenlijk

Obsessive Carp Disorder ook op Facebook!

Het hippe kledingmerk OCD, voor de karpervisser van nu, zit natuurlijk ook op Facebook. En die pagina trekt heel wat bezoekers, lees karpervissers, voor de toffe producten van Obsessive Carp Disorder.

Maar dat niet alleen natuurlijk!

Er valt meer te “halen.” Er valt met andere woorden meer te zien. Want veel OCD-fans posten hun foto’s en andere karpergerelateerde zaken. Veelal humoristische platen maar ook foto’s waar je U tegen kunt zeggen.

Kortom een pagina om te “Liken!”

Bezoek deze eens en bekijk alles

OCD: Supertoffe karper-prints op kwaliteitskleding!

De print links is eigenlijk één van de velen, uit het OCD-rijtje, waar je niet mee voor lul loopt. Wat ik bedoel te zeggen is dat deze print dus ook helemaal van nu is.

Het ziet er zeg maar gewoon grafisch gelikt uit. Een design met een flow. Gewoon catchy.

Dus zelfs als je analfabeet bent zou je het een “mooi plaatje” kunnen vinden. Ook al heb je geen idee wat het betekend en waar je mee rondloopt op straat, in de kroeg, supermarkt of bij de voetbalclub. Dwaal ik af?

Juist, waar wil ik nu naar toe? Dat de kleding van OCD dus eigenlijk door iedereen gedragen kan en mag worden. Of je karpervisser bent

OCD: Urban Karper-kleding met hippe designs!

OCD rules. De kleding van dit Engelse merk is hot. Zowel bij de vissende heren als dames. Gewoon “dikke” kleding met “vette” prints.

Gewoon vet dik dus!

Denk aan prints zoals: “Stalker, War of the Alarms en Hooked on Hemp.” Dit alles natuurlijk met een dubbele betekenis maar erg herkenbaar in de karperscene van nu. Plus het is kleding die comfortabel zit maar niet alleen aan de waterkant thuis hoort.

Je kunt het gerust net zo goed

OCD: “Verdomde Meerkoeten!”

Het is weer een beetje de tijd van het jaar. Welke tijd? Dat veel beesten, waaronder Meerkoeten, het in hun bol krijgen…

Dierengemeenschap of noem het gewoon beestachtige seks zorgt voor nageslacht en flink wat drift! En dat komt nu allemaal tot uiting.

Uitkijken is er niet meer bij en dat resulteert in veel dode Meerkoeten langs de vele wegen in Nederland. Het is helaas niet anders…

Veel karpervissers rouwen daar