Categorie: "Snoek"

Monstersnoek voor Mads!

Mads zei ooit eens tegen mij: “Felix you are allways smiling!” Nou meneer Grossel kan er anders zelf ook wat van. Check die grijns van oor tot oor op de foto.

En natuurlijk helemaal terecht!

Als je zo’n “knoepert” weet te vangen dan mag je zeker wel even vrolijk poseren. Als ik mij niet vergis is deze Snoek gevangen in Italie op een grote “binnenzee.” Waarop? Dat is natuurlijk een bekend verhaal.

Savage gear to the max. Voor Mads

Nieuw record Snoek voor Babs!

Nooit van Babs gehoord? Deze Duitse dame heeft heel wat recordvissen op haar naam staan. Op zowel zoet- als zoutwater.

En met name op zoetwater de laatste jaren!

Grote Karper, Meerval en Snoek. Geen vis is veilig voor deze vissende mevrouw. En wederom doet Babs daar een schepje bovenop met de vangst van een flinke Snoek. Een exemplaar die haar record weer scherper heeft gesteld.

Op de foto links valt al aardig te zien hoe

Snoek van 117 cm op de “Big real Eel!”

Kets! Kijk dat stuk “plastic” eens bungelen. Daar had deze dame(de Snoek in kwestie)even niet van terug. Nope. Dat was zien, volgen en happen.

Natuurlijk op de Big real Eel van Savage Gear!

Een geweldig stuk kunstaas wat keer op keer grote vissen krankjorum krijgt. Krankjorum? Ja, zeg maar knettergek. Zo ook dus dit keer. De Snoek van bijna tien kilo en maar liefst 117 centimeter moest gewoon toehappen op dit “nep-aasje!”

Wil je

Nieuw van Savage Gear: The Real-Eel!

Met deze “real-eel” krijg je zeker weten een “real-deal.” Grappig maar dit stuk nieuwe kunstaas, van Savage Gear, zorgt voor heel wat opschudding.

En dat niet alleen.

Natuurlijk naast opschudding in het water ook voor vangsten op de kant. The Real-Eel is een nieuwkomer in het assortiment maar bewijst zich nu al volop. Helaas nog niet verkrijgbaar maar dat gaat wel dit jaar nog gebeuren.

Nog even

Grote Snoek voor Curot!

Het was alweer enige tijd geleden dat ik iets van de Fransoos Denis Curot had vernomen. Tot aan gisteren. Gisteren kreeg ik namelijk deze foto voorgeschoteld.

Curot met een beste Snoek!

Gewicht tien kilo plus en lengte helaas onbekend. Maar over de meter is die wel als je het mij vraagt. Doet dat er eigenlijk voor de rest wat toe? Nee, niet echt. Mooie vis en leuk om bij te schrijven, voor Curot, aan zijn mega-lijst van soortgelijke vangsten.

Maar waarop wist Curot dit keer te “scoren?”

Natuurlijk op het kunstaas van

Vanavond documentaire V.I.S.S.E.N. op TV!

Nog even een korte reminder want vanavond is het zover. Dan wordt er op Nederland twee, bij de AVRO, een docu uitgezonden over wat de sportvisser, in NL, nu echt beweegt om er elke keer op uit te trekken.

Waarom aan de waterkant? Waarom die drive? Vragen, vragen en nog eens vragen.

Maar dan samen gekneed in prachtige beelden. Zowel boven als onder water. Zowel zoet als zout water. Ik ga er in ieder geval echt even voor zitten met een zak chips en een biertje. Er wordt te weinig aandacht aan het sportvissen in Nederland besteed. Althans op TV dan. Dus deze docu is een goede zaak.

Hopelijk zorgt het, in de toekomst, voor

Savage Snoek!

Zo die gast heeft een grijns. Werkelijk van oor tot oor. Maar goed dat mag dan ook wel met een dergelijke vangst in je handen.

Een Snoek van formaat.

Uiteraard op het kunstaas van Savage Gear. What else? Savage blijft aan de weg timmeren en is wereldwijd verkrijgbaar. Wil je weten hoe deze “lachbek” precies de Snoek in kwestie wist te vangen?

Heel simpel.

Two-Tone Snoek in Nederland!

Vorige week had ik deze foto al op mijn Facebook-pagina gepost en daar keken veel mensen van op…

Zo ook op de FB-pagina van Savage Gear kreeg dezelfde plaat een hoop reacties!

Van Duitsers, Italianen en natuurlijk ook Nederlanders. Inderdaad deze vangst is bijzonder te noemen. Hoe vaak zie je nu een dergelijke Snoek? Voor mij was het eerlijk gezegd de eerste keer…

En voor

Prijsvraag: Savage Gear & Sportvissen.blog.nl!

Tot nu toe zijn er maar twee inzenders met de juiste antwoorden mijn mailbox binnen gekomen. Wat betekend dat…

Juist, er is nog een derde prijs beschikbaar!

Lees mee hoe of wat en doe mee:

Savage Gear is de Bomb! Wat betreft roofvissen gaat deze naam de hele wereld over en is iedereen wel bekend met de producten van Savage…

Niet zo raar natuurlijk!

Iets wat goed werkt en waar keihard mee wordt gevangen blijft niet onopgemerkt. Daarom organiseer ik ook een prijsvraag in samenwerking met SG hier op mijn dagelijkse blogs. Een prijsvraag met zeer interessante prijzen…

Wat valt er te winnen?

Ten eerste een handige onthaaktang(1e prijs), ten tweede een toffe SG-zonnebril(2e prijs), ten derde een coolé SG-Cap die iedereen past…

Wat te doen?

Prijsvraag: Savage Gear & Sportvissen.blog.nl!

Savage Gear is de Bomb! Wat betreft roofvissen gaat deze naam de hele wereld over en is iedereen wel bekend met de producten van Savage…

Niet zo raar natuurlijk!

Iets wat goed werkt en waar keihard mee wordt gevangen blijft niet onopgemerkt. Daarom organiseer ik ook een prijsvraag in samenwerking met SG hier op mijn dagelijkse blogs. Een prijsvraag met zeer interessante prijzen…

Wat valt er te winnen?