Karper-toekomstmuziek voor 2013!

Toevallig hoorde ik het woord “toekomstmuziek” gisteren op TV voorbij komen. En ja dat soort termen blijven dan gewoon even hangen.

Maar wat verstaat men hier onder?

Inderdaad, in één keer goed geraden. Wat zijn je toekomstplannen. Wat voor “muziek” gaat er op? Wordt het net zo’n seizoen als 2012 of ga je het compleet anders doen. Meer naar het buitenland bijvoorbeeld. Meer met de pen in plaats van statisch. Misschien een keer een stukje proberen te schrijven over je visserij?

Iets wat overigens steeds meer mensen, lees visser, doen. Soms met het nodige succes en soms ook niet. Maar goed ook daar kan je maar op één manier achter komen. Door het te proberen. Hetzelfde geval als met vissen. Blijf je thuis op de bank zitten dan vang je zeker niks. En zit je nou meer op de bank dan aan de waterkant door wat voor reden ook, pak dan zeker die laptop en zet wat op papier.

Een goed platform om jezelf daar bij te “promoten” is de website Carpcrossing.com! Neem er eens een kijkje en lees ook de stukken van de niet-teamleden. Carpcrossing is een site waar iedere karpervisser welkom is. Wij helpen je graag op weg als je een keer in de pen besluit te klimmen. Tevens is deze site natuurlijk ook een bron van informatie die je daarbij nog verder op weg kan helpen met andere vragen over “toekomstmuziek” voor 2013.  Check het gewoon zelf en nogmaals een goed seizoen toegewenst namens Sportvissen.blog en vang die ene dikke…

Cheerio!

Lees ook:De jeugd heeft de toekomst: Het karper-seizoen 2011 van Friso Kater!
Lees ook:Gevonden voorwerpen met Ed Skillz!
Lees ook:Team Carpcrossing in the air!
Lees ook:Droomsessie voor Camiel!
Lees ook:Carpcrossing: Vissen op karper in de winter met Richard Gans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.