Verse volle spoelen voor 2013? Nash heeft het in huis!

Vers en vol klinkt goed maar wat gaat erop? Welke lijn? Wordt het een gevlochten braid of toch een fluorcarbon-lijn. En hoe dik moet die lijn zijn. Hoeveel meter moet er op die spoelen zitten.

Vragen, vragen en nog eens vragen.

Maar gelukkig zijn er ook antwoorden. Helaas zijn dat er iets teveel om allemaal op te sommen. Hoezo dat? Omdat elke situatie en visserij een andere soort lijn vraagt. Denk aan gevlochten voor lange afstand en betere beet-indicatie. Of juist een monofilament, voor in de kantjes, met de nodige rek en dus automatisch ook meer vergevingsgezind bij het afdrillen van een vis.

Dikte is ook een bekend verhaal. Heeft ook voor- en nadelen. Dikker is natuurlijk meer slijtvast en minder snel een lijnbreuk maar knoopt daarintegen misschien weer klote. Kortom elke situatie eist een ander lijntje. Nash heeft voor al deze situaties de oplossing in huis. Zowel voor de boys die met gevlochten braid willen “knallen” als mede voor de heren die het liever “doen” met producten zoals op bijgaande foto. De Nash NXT D-CAM lijn bijvoorbeeld. Geweldig spul en een aanrader. Vanaf eind 2011 tot op heden heb ik er mee gevist en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben.

Maar goed dan kom je ook weer op een punt uit waarbij jezelf beter kan beslissen wat voor jou de juiste keuze is. Inderdaad het is dus ook puur persoonlijk. Wat de één te dik vindt is bij de ander de standaard op de spoelen. Juist, een eindeloos verhaal…

En raad eens? Kom je maar op één manier achter! Door er mee te vissen…

Meer weten over de lijnen van Nash zoals vangsten maar ook info over breekkracht, aantal meters op de spoelen en natuurlijk het prijskaartje? Kijk dan even via onderstaande link verder. Laatste tip: Check ook zeer zeker naast de Bullet Braid, van Nash, de Hardcore Mono line. Een variant die goed in het budget past van de karpervisser die niet teveel wilt besteden maar toch een stukje lijn met kwaliteit op de spoelen verwacht. 

Succes met de juiste keuze maken!

http://www.nashtackle.co.uk/lines-and-braid.productList

 

Lees ook:Gevlochten lijn van Nash maakt een comeback in 2012!
Lees ook:Gevlochten hoofdlijn en zinken? Get Downforce!
Lees ook:Ultima Powerbraid! Gevlochten hoofdlijn voor de Karpervisserij!
Lees ook:Eerste indruk nieuwe Nash NXT D-CAM hoofdlijn!
Lees ook:Nieuwe hoofdlijn van Nash volwaardige opvolger van de Bullet-range!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.