De winter-rig van Peter Vlasveld!

Die Peter! Naast goed gezelschap is Carpcrossing-dude en natuurlijk CC-teammaat Vlasveld dus ook nog eens “keurige knoper.” Iets wat wel blijkt uit de foto links.

Oog voor detail!

Wil je nu meer zien van deze winter-rig en hoe deze, stap voor stap, op Carpcrossing onder “handen” wordt genomen? Twijfel dan niet langer want voor je het weet is de winter voorbij. Al is deze rig natuurlijk in bepaalde situaties ook goed in andere jaargetijden te gebruiken.

Juist, de moeite dus waard om even onder de spreekwoordelijke loep te nemen. Een echte heb je namelijk niet nodig. Uitstekende fotografie met nette tekst en uitleg. Doe er ook jouw voordeel mee en lees dus verder via onderstaande link. Succes met knopen, wintervissen en hopelijk zien we jou, met vangst, binnenkort op CC terug!? En laat het natuurlijk zeker even aan Peter, Ed of mij weten als je een leuke wintervis weet te scoren met deze rig.

Check it out…

Met dank aan Peter Vlasveld!

Lees ook:Met Peter Vlasveld de winter door!
Lees ook:High-tech karpervissen met Peter Vlasveld!
Lees ook:Ingooien of uitvaren?
Lees ook:Karpervissen in NL met Peter Vlasveld!
Lees ook:Filmpje: Peter Vlasveld vangt Record-karper “Shoulders” in Frankrijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.