Categorie: "viskleding"

Casual aan de waterkant met Nash!

Begin vorig jaar kwam de Engelse grootmeester Kevin Nash al met tal van nieuwe kledingstukken. Een aanvulling op o.a. de Zero Tolerance-kledinglijn. Denk aan de superdikke jas met een uitritsbare fleecejas als binnenvoering. Echt ideaal en nog beter: “Nooit meer kou lijden!”

Lekker als je in de winter door wilt hakken. Een perfect kledingstuk voor zowel de karper-, roof- als witvisser. Een “allround-jassie” dus.

Wacht je liever op wat warmere temperaturen dan heeft Nash ook genoeg in huis om nog steeds niet in “adams-kostuum” rond te hoeven dartelen. Want zeg nou zelf…naakt rond je tent rennen heeft ook wat. Zeker om pottenkijkers en stekkenpezers op afstand te houden. Probeer het eens…

Nu weer even serieus en terug naar bijvoorbeeld de foto links. Deze hippe sweather is ook nieuw in het assortiment voor 2013. Heerlijk stofje, knap afgewerkt met o.a. toffe stiksels en

De Nash-App: Get Yours!

Voor alles en iedereen is er een App. Waar of niet? Typ maar wat in en er valt wel wat te vinden. Zo ook natuurlijk voor de sportvissers.

En met name de karpervissers!

Tijd dus dat ook Nash met een App op de “markt” komt en waardoor je makkelijk naar alle diensten kunt surfen die deze grootmeester in de karperscene te bieden heeft. En dat zijn er heel wat. Denk aan de tackle, kleding, het aas, foto’s van vangsten, filmpjes en much, much more.

Een hele

Nieuwe Nash-website een succes!

Enige tijd geleden kreeg ik al door dat de nieuwe website er aan zat te komen. Altijd welkom! De boel verversen, updaten, in een nieuw jasje steken, grafisch gezien nog gelikter en natuurlijk ook nog gebruiksvriendelijker.

Wat wil je nog meer?

Juist, vrij weinig. Dus gewoon even de site bezoeken en direct onder je favorieten knallen. Waarom dat? Om natuurlijk op de hoogte te blijven van zaken zoals Nash Ezine, Nash Juniors, het Engelse team, de nieuwste producten, Nash TV en ga zo maar door.

Teveel om

Limited edition: Nash cap uit de Black range!

“Aaaait.” Deze cap is er één voor de verzameling. Maar natuurlijk kun je deze ook gewoon opzetten. Thuis, aan de waterkant of gewoon op straat.

Urban enough!

Nash gaat helemaal mee in deze tijd die sterk doet denken aan Graffiti en street-styles. Tof en niks mis mee. Zo heb je ook nog naast de caps hele aardige shirts in de Black range. Uiteraard basis zwart en wederom een flashy Nash-karper op de torso…

The one and only!

Zo herkenbaar dit logo. Wereldwijd. Elke karpervisser heeft dit logo wel eens

Diem: Le “Clog” Sportif!

Hoe verzin je het? En dan kun je denken aan de titel van deze blog of aan het “schoeisel” op de foto links.

Inderdaad, hier zijn de meningen nogal over verdeeld. Over de laatste dan.

Tussen vrouwlief en man, lees karpervisser op clogs, met name door het uiterlijk van vergelijkbare voorgangers. Ik ga de naam niet eens noemen. En dan al helemaal niet te denken aan die fluoriserende versies. Echt van die woonwagensneakers…

Maar ik dwaal af!

Diem komt nu dus met een “Clog Sportif” en deze heeft best wel de nodige stylo. Oké, het blijft groen en rubber maar

Fish & Chicks: Diem weet hoe!

Zoals ik al zei: “Diem weet hoe!” Wederom een Engelse schone op de website. En dat is natuurlijk nog lang niet alles.

“Al is het zo ook al goed hoor.”

Terug naar Diem en natuurlijk nog kort naar Shaz. Want deze dame heeft het niet koud. Hoe kan dat? Natuurlijk door deze geweldige bodywarmer van Diem. Comfortabel, kwaliteit en lekker warm. Te warm? Dan trek je gewoon wat uit.

What’s next?

Meer nieuwe producten natuurlijk. Dit en

Diem’s fish & Chick: Jade Samantha!

Er gebeurt de laatste tijd niet veel op de site van Diem maar dat heeft een reden. Achter de schermen wordt namelijk hard gewerkt aan heel wat nieuwe producten.

Rastahats, beanies, t-shirts, hoodies, caps en o.a. een “Puffa!”

Een wat? Een Puffa. Niet te verwarren met paffen of paffuh. Niks van dat. Een Puffa is een verbastering in het Engels voor bodywarmer. En Jade Samantha kan wel een Puffa gebruiken. “Meid, straks vat je nog kou!”

Anyway, Jade showt de bikini van

Dé kunst van Karperfoto’s!

“Wauw!” Dat was het eerste wat mijn bovenkamer dacht bij het zien van de foto links. Uiteraard zwaar geshopt maar ó zo cool.

Een keer wat anders dan het standaardplaatje!

Echt een soort van kunst. Je zou het zo aan de muur hangen. Werkelijk tof gedaan en een blog waard. De foto is afkomstig van wat vissers die zich zelf gekscherend “Wild Boyz” noemen. Waarschijnlijk afgekeken van de gelijknamige serie op MTV met Partyboy en Steve O.

Maakt dat wat uit? Nee, niet echt. Maakt het eigenlijk

Obsessive Carp Disorder ook op Facebook!

Het hippe kledingmerk OCD, voor de karpervisser van nu, zit natuurlijk ook op Facebook. En die pagina trekt heel wat bezoekers, lees karpervissers, voor de toffe producten van Obsessive Carp Disorder.

Maar dat niet alleen natuurlijk!

Er valt meer te “halen.” Er valt met andere woorden meer te zien. Want veel OCD-fans posten hun foto’s en andere karpergerelateerde zaken. Veelal humoristische platen maar ook foto’s waar je U tegen kunt zeggen.

Kortom een pagina om te “Liken!”

Bezoek deze eens en bekijk alles