Categorie: "vrouwen & vissen"

Fish & Chicks: Diem weet hoe!

Zoals ik al zei: “Diem weet hoe!” Wederom een Engelse schone op de website. En dat is natuurlijk nog lang niet alles.

“Al is het zo ook al goed hoor.”

Terug naar Diem en natuurlijk nog kort naar Shaz. Want deze dame heeft het niet koud. Hoe kan dat? Natuurlijk door deze geweldige bodywarmer van Diem. Comfortabel, kwaliteit en lekker warm. Te warm? Dan trek je gewoon wat uit.

What’s next?

Meer nieuwe producten natuurlijk. Dit en

Nieuw record Snoek voor Babs!

Nooit van Babs gehoord? Deze Duitse dame heeft heel wat recordvissen op haar naam staan. Op zowel zoet- als zoutwater.

En met name op zoetwater de laatste jaren!

Grote Karper, Meerval en Snoek. Geen vis is veilig voor deze vissende mevrouw. En wederom doet Babs daar een schepje bovenop met de vangst van een flinke Snoek. Een exemplaar die haar record weer scherper heeft gesteld.

Op de foto links valt al aardig te zien hoe

OCD: Supertoffe karper-prints op kwaliteitskleding!

De print links is eigenlijk één van de velen, uit het OCD-rijtje, waar je niet mee voor lul loopt. Wat ik bedoel te zeggen is dat deze print dus ook helemaal van nu is.

Het ziet er zeg maar gewoon grafisch gelikt uit. Een design met een flow. Gewoon catchy.

Dus zelfs als je analfabeet bent zou je het een “mooi plaatje” kunnen vinden. Ook al heb je geen idee wat het betekend en waar je mee rondloopt op straat, in de kroeg, supermarkt of bij de voetbalclub. Dwaal ik af?

Juist, waar wil ik nu naar toe? Dat de kleding van OCD dus eigenlijk door iedereen gedragen kan en mag worden. Of je karpervisser bent

Nieuw PB voor Diem-man Stu Wilson!

Dat Stu Wilson niet alleen verstand heeft van de producten van Diem en zaken doen blijkt uit de volgende foto links.

Een nieuw persoonlijk record voor deze Engelsman.

Stu wist o.a. deze grote schubkarper te vangen tijdens een recente sessie in Frankrijk. Even eruit. Even vissen. En dus niet zonder succes. Top!

De maat van Stu deed er nog een schepje bovenop en

OCD: Urban Karper-kleding met hippe designs!

OCD rules. De kleding van dit Engelse merk is hot. Zowel bij de vissende heren als dames. Gewoon “dikke” kleding met “vette” prints.

Gewoon vet dik dus!

Denk aan prints zoals: “Stalker, War of the Alarms en Hooked on Hemp.” Dit alles natuurlijk met een dubbele betekenis maar erg herkenbaar in de karperscene van nu. Plus het is kleding die comfortabel zit maar niet alleen aan de waterkant thuis hoort.

Je kunt het gerust net zo goed

Vanavond documentaire V.I.S.S.E.N. op TV!

Nog even een korte reminder want vanavond is het zover. Dan wordt er op Nederland twee, bij de AVRO, een docu uitgezonden over wat de sportvisser, in NL, nu echt beweegt om er elke keer op uit te trekken.

Waarom aan de waterkant? Waarom die drive? Vragen, vragen en nog eens vragen.

Maar dan samen gekneed in prachtige beelden. Zowel boven als onder water. Zowel zoet als zout water. Ik ga er in ieder geval echt even voor zitten met een zak chips en een biertje. Er wordt te weinig aandacht aan het sportvissen in Nederland besteed. Althans op TV dan. Dus deze docu is een goede zaak.

Hopelijk zorgt het, in de toekomst, voor

Fish & Chicks!

Haar in de krul, beetje make-up en een dikke karper. Juist, het is weer Fish & Chicks-time. Waar? Natuurlijk hier op Sportvissen.blog.nl!

De “ekte-ekte” en vaak eerste met dit soort foto’s.

Altijd lekker om even te bekijken. Hetzij thuis, op werk of ergens in een donker tentje aan de waterkant. In het laatste geval adviseer ik een extra doos tissues of ouwe sportsok mee te nemen.

Wat een viespeuk is

Katie Watkinson is HOT!

Vrouwen en karpervissen. De ideale combinatie? In principe wel ja. Liever met een vrouw aan de waterkant als met één van mijn vismaten.

Helemaal als Katie mij mee zou vragen.

Is iets wat niet gaat gebeuren natuurlijk maar wel een leuke insteek voor deze blog. Katie is namelijk een goed voorbeeld van hoe vrouwen op karper vissen. Eigenlijk net zoals wij doen maar dan met het nodige succes.

Dat is namelijk weer iets waar het

OCD’s Katie Watkinson vangt grote spiegelkarper!

Is Katie nou zo klein of deze spiegelkarper zo groot. Beiden! Maar mevrouw Watkinson flikt het dus weer. Dit keer op het water van Nash genaamd Church Lake.

Katie had daar een mega-sessie. Meerdere vissen gingen voor het bijltje.

Waaronder deze topper. Als ik het goed zeg: “The Power Station!” Toffe naam voor een vis als deze die bijna 50 Engelse pondjes op de weegschaal klokte. Ja, dat doet die Katie niet verkeerd.

Meer zien van