Categorie: "Websites"

De Nash-App: Get Yours!

Voor alles en iedereen is er een App. Waar of niet? Typ maar wat in en er valt wel wat te vinden. Zo ook natuurlijk voor de sportvissers.

En met name de karpervissers!

Tijd dus dat ook Nash met een App op de “markt” komt en waardoor je makkelijk naar alle diensten kunt surfen die deze grootmeester in de karperscene te bieden heeft. En dat zijn er heel wat. Denk aan de tackle, kleding, het aas, foto’s van vangsten, filmpjes en much, much more.

Een hele

Nieuwe Nash-website een succes!

Enige tijd geleden kreeg ik al door dat de nieuwe website er aan zat te komen. Altijd welkom! De boel verversen, updaten, in een nieuw jasje steken, grafisch gezien nog gelikter en natuurlijk ook nog gebruiksvriendelijker.

Wat wil je nog meer?

Juist, vrij weinig. Dus gewoon even de site bezoeken en direct onder je favorieten knallen. Waarom dat? Om natuurlijk op de hoogte te blijven van zaken zoals Nash Ezine, Nash Juniors, het Engelse team, de nieuwste producten, Nash TV en ga zo maar door.

Teveel om

Karpervangst van de week!

“Catch of the week!” Ja, de foto links zou beslist de titel waard zijn als ik er één mocht uitroepen op deze druilerige ochtend in juli.

Gewoon een hele mooie Spiegel!

Mooi van kleur, patroon en gewicht. De Spiegelkarper in kwestie is een Engelse vis en werdt gevangen door, je raadt het al, een Engelsman. En deze man luistert weer naar de naam Sam Jefferys.

Sam is een visser die ook

OCD: Supertoffe karper-prints op kwaliteitskleding!

De print links is eigenlijk één van de velen, uit het OCD-rijtje, waar je niet mee voor lul loopt. Wat ik bedoel te zeggen is dat deze print dus ook helemaal van nu is.

Het ziet er zeg maar gewoon grafisch gelikt uit. Een design met een flow. Gewoon catchy.

Dus zelfs als je analfabeet bent zou je het een “mooi plaatje” kunnen vinden. Ook al heb je geen idee wat het betekend en waar je mee rondloopt op straat, in de kroeg, supermarkt of bij de voetbalclub. Dwaal ik af?

Juist, waar wil ik nu naar toe? Dat de kleding van OCD dus eigenlijk door iedereen gedragen kan en mag worden. Of je karpervisser bent

Nieuw PB voor Diem-man Stu Wilson!

Dat Stu Wilson niet alleen verstand heeft van de producten van Diem en zaken doen blijkt uit de volgende foto links.

Een nieuw persoonlijk record voor deze Engelsman.

Stu wist o.a. deze grote schubkarper te vangen tijdens een recente sessie in Frankrijk. Even eruit. Even vissen. En dus niet zonder succes. Top!

De maat van Stu deed er nog een schepje bovenop en

OCD: Urban Karper-kleding met hippe designs!

OCD rules. De kleding van dit Engelse merk is hot. Zowel bij de vissende heren als dames. Gewoon “dikke” kleding met “vette” prints.

Gewoon vet dik dus!

Denk aan prints zoals: “Stalker, War of the Alarms en Hooked on Hemp.” Dit alles natuurlijk met een dubbele betekenis maar erg herkenbaar in de karperscene van nu. Plus het is kleding die comfortabel zit maar niet alleen aan de waterkant thuis hoort.

Je kunt het gerust net zo goed

Interview: Koen De Ruysscher!

Op de website van Karperworld.nl is al een tijdje geen update uitgevoerd. Jammer want op zich best wel een leuke site. Actueel blijven is een pré.

Maar dat terzijde. Voor nu dan.

Terug naar Karperworld want in het archief, van deze site, staan ook aardig wat oude interviews met diverse karpervissers. Zo ook met ene Koen de Ruysscher. Mij totaal onbekend maar wel iemand die hele knappe vissen heeft gevangen.

De foto links

Wet Wellies: Online karper-shoppen!

Altijd leuk. Wat? Een beetje rondstruinen op het internet. En al helemaal op Engelse karpersites. Daar kom je vaak als eerste de nieuwste snufjes, op karpergebied, tegen.

De website Wet Wellies is daar een goed voorbeeld van.

Diverse merken en producten die echt “carpy” en “pukka” zijn. Producten waar jij misschien net naar op zoek bent. En met het oog op vandaag de dag is een website als deze snel te vinden. Sneller dan een winkel, in de buurt, die deze producten toevallig ook moet verkopen.

En binnenkort hebben we allemaal een IBAN-nummer en

Schuiltent.nl!

Bij toeval kwam ik op deze site terecht. Ik was namelijk op Google onder de term “observatie-camera” aan het zoeken. Naar heel wat anders dus…

Al is dit ook een observatie-camera links op de foto!

Bekende dingen die je ook vaak op TV voorbij ziet komen. Als ze weer eens denken dat ze een Bigfoot hebben zien lopen of als de Mongolische Dwergpapagaai-sabeltand-tijger op uitsterven staat…

Best vaak dus!

Zo op een paaltje of aan een boom. Wat moet je hiermee als sportvisser? Weinig. Althans wel leuk als karpervisser misschien. Geen fotograaf meer nodig of om gekke grappen mee uit te halen bij je maten…

Nu terug naar de site van Schuiltent.nl want er is meer. Wat dacht je van camounetten, tenten, kleding maar ook verrekijkers en spottingscopes…

Karpervissen: On a role!

Als je uit Engeland komt en je weet veel karper in korte tijd te vangen dan ben je goed bezig. Dan ben je On a role…

“On a role?”

Inderdaad en dat is ook de Engelsman links op de foto. Deze heeft afgelopen weken al behoorlijk wat gevangen waaronder meerdere dertigponders…

Engelse dertigers dan!

Maar is