Categorie: "wedstrijden"

Unieke Poolse karperwedstrijd in Nederland!

Vissende Oostblokkers zijn niet bepaald populair in Nederland en met name de Polen lijken het te moeten ontgelden.

 ‘Ze eten alles op’, ‘ze stoken open vuurtjes’, ‘ze zitten dronken langs de waterkant’, ‘ze laten troep achter’.

 We hebben het allemaal wel eens gehoord of gezegd. Het gaat echter te ver om alle Polen over één kam te scheren. Dat bewijst Mariusz Maksymow, oprichter van de website www.ryby.nl (ryby betekent vissen).

 Middels deze website

Italiaanse Karper & de WCC 2012!

Die Italianen kunnen een aardig potje voetballen maar in Karpervissen zijn ze op dit moment beter. Verschil moet er wezen hé.

En wat dacht je van het aankomende WCC?

Natuurlijk ook op Italiaanse bodem dit keer en dat betekend dus heel wat Italiaanse vissers die meedoen. Meer als normaal in ieder geval. Meer dus als voorgaande jaren op Madine in Frankrijk. Zeker weten!

Moet men zich dan zorgen gaan maken?

Uiteraard. Als ik een Italiaan zou zijn, wat ik godzijdank niet ben, zou ik

Winnaars World Catfish Classic 2012 weer feestelijk op de foto!

Partytime! Inderdaad voor de tweede keer een feestelijk slot bij het wereldkampioenschap Meervalvissen in Spanje.

Zoals je misschien al weet met weer dezelfde winnaars. Nederlanders!

Want weer hebben Ron, Arnout & Lee het geflikt. Echt wel gaaf hoor en dat bewijst toch ook wel wat. Juist, deze mannen hebben er kaas van gegeten. Natuurlijk waren er ook nog andere teams die vis op de kant wisten te krijgen en in de prijzen vielen.

Zo had een Frans team, ook voor de tweede keer op rij, de grootste vis en dat

Nederland weer wereldkampioen Meervalvissen!

Eigenlijk alweer oud nieuws maar toch nog even leuk om te bloggen. Zeker als je er niks van hebt mee gekregen.

“Watskébeurt!?”

Inderdaad Nederland is weer wereldkampioen geworden in Spanje met het vissen op Meerval. En ja weer zijn het Arnout, Ron en Lee die het hebben geflikt. Supergaaf natuurlijk. Kampioenen!

Natuurlijk is dat

Cabaretier Lebbis blikt vooruit op WK Meerval: Falen is geen optie!

Team captain Lebbis en zijn rechterhand Juul Steyn staan in de startblokken, klaar om een tweede aanval te doen op de wereldtitel Meervalvissen.

Vorig jaar zagen ze de medaille aan zich voorbij gaan toen het duo Arnout Terlouw en Ron Beugelink ermee vandoor ging.

Tijdens de eerste editie heeft het team belangrijke lessen geleerd: het kan een zeer subtiele visserij zijn, één enkele vis kan de victorie betekenen en misschien wel de belangrijkste, ‘it aint over till it’s over’.

Dat bewezen Ron en Arnout vorig jaar door

World Catfish Classic in de startblokken!

Vandaag vertrokken naar Spanje. Vanaf Barcelona zal ik meerijden met Bert Teuben naar Caspe. Als ik de weersvoorspelling van weeronline.nl moet geloven is het de komende dagen zo’n 27 graden.

Kijk ik op de Spaanse weersites dan ziet het er heel anders uit! Een koufront zal zondag en maandag passeren met 16-20 graden, kans op (veel) regen en een harde wind, kracht 6, wellicht zelfs 7 Bft.

Gelukkig wordt het waarschijnlijk daarna weer en stuk warmer en rustiger. Wat dat betreft lijkt het op een herhaling van afgelopen jaar…

Karper-wedstrijd op Abbey Lakes in Noord-Frankrijk!

Eindelijk was het dan zover na een lange voorbereiding was de tijd daar. Naar Abbey voor een wedstrijd van vrijdagochtend tot zondagochtend op het beroemde Fox Lake van het Abbey Lakes complex in het noorden van Frankrijk…

De wedstrijd werd georganiseerd door de KCA(Karper Commissie Almere)en ik als eigenaar van de lokale hengelsportzaak, De Snoekbaars uit Almere, sponsor al hun wedstrijden.

Dit geeft een goede band met

Prijsvraag: Savage Gear & Sportvissen.blog.nl!

Savage Gear is de Bomb! Wat betreft roofvissen gaat deze naam de hele wereld over en is iedereen wel bekend met de producten van Savage…

Niet zo raar natuurlijk!

Iets wat goed werkt en waar keihard mee wordt gevangen blijft niet onopgemerkt. Daarom organiseer ik ook een prijsvraag in samenwerking met SG hier op mijn dagelijkse blogs. Een prijsvraag met zeer interessante prijzen…

Wat valt er te winnen?