Categorie: "Karper-Tenten"

Karper 76 komt eraan!

Karper 76? Is dat net zoiets als Betsy 365 of Clara 271? Nee, het gaat hier gelukkig niet over koeien maar karpers. Karpers met het maatje kalf zeg maar.

Kijk maar is naar de cover.

Zegt genoeg lijkt mij? Inderdaad niemand anders dan bevriend Fransoos JP met een bak van een schub. Heerlijk. Wat hebben we nog meer in deze uitgave? Natuurlijk ook weer een bijdrage van “het meubilair” Gerard Schaaf. En ja Gerard schaaft er weer op los zoals altijd. Een tikje romantiek afgewisseld met harde dagelijkse realiteit. Dat is Gerard mensen…

Al mag ik het graag lezen en velen met mij!

Wat mag ik nog meer graag lezen. Natuurlijk het artikel van Carpcrossing-brother en goede maat Edje Skillz. Hij flikt het weer met

Carp-square goes Belgium!

Na het succes van Carp-square, op de beurs in Utrecht, zoekt de organisatie het nu nog zuidelijker. Juist, bij onze Belgische buren in Mechelen.

Op de site van Carpcrossing heeft Ed er wat aandacht aan besteed en valt er meer informatie over deze beurs te vinden.

Het ‘carp only’ sportvispubliek kan zich opmaken voor een inspirerend uitje op hengelsportgebied. Op zaterdag 23 & zondag 24 maart 2013 debuteert Carp Square Belgium in de befaamde Nekkerhallen te Mechelen (België).

Het is de eerste grote

Casual aan de waterkant met Nash!

Begin vorig jaar kwam de Engelse grootmeester Kevin Nash al met tal van nieuwe kledingstukken. Een aanvulling op o.a. de Zero Tolerance-kledinglijn. Denk aan de superdikke jas met een uitritsbare fleecejas als binnenvoering. Echt ideaal en nog beter: “Nooit meer kou lijden!”

Lekker als je in de winter door wilt hakken. Een perfect kledingstuk voor zowel de karper-, roof- als witvisser. Een “allround-jassie” dus.

Wacht je liever op wat warmere temperaturen dan heeft Nash ook genoeg in huis om nog steeds niet in “adams-kostuum” rond te hoeven dartelen. Want zeg nou zelf…naakt rond je tent rennen heeft ook wat. Zeker om pottenkijkers en stekkenpezers op afstand te houden. Probeer het eens…

Nu weer even serieus en terug naar bijvoorbeeld de foto links. Deze hippe sweather is ook nieuw in het assortiment voor 2013. Heerlijk stofje, knap afgewerkt met o.a. toffe stiksels en

Nash: Het Z-bed!

Hetzbed? Klinkt behoorlijk “akward” als men het in één keer uit probeert te spreken. Maar gelukkig is er hulp onderweg.

In de vorm van wat extra uitleg natuurlijk.

Wat valt er namelijk nader toe te lichten omtrent deze nieuwe stretcher in het assortiment van Nash. Heel wat! Ten eerste natuurlijk kwaliteit en afwerking voorop. Dus alles tot in de puntjes en naadjes tiptop in orde. Duurzame materialen die professioneel onder handen zijn genomen.

Nu de echte voordelen. De prijs! Deze is goed te doen en zeker wanneer men

Karper-goeroe Nash ook op Facebook & Twitter!

Kevin Nash zit zelf al volop op Facebook en dat doet hij goed. De “meester” zelf zoekt altijd de tijd om een ieder te woord te staan. En dat siert hem wel.

Er zijn er namelijk zat(van de oude stempel)die zich daar te goed voor voelen.

Maar dat terzijde. Nash is Nash en op dit moment wereldwijd gezien weer de nummer één in de karperscene. De producten en het aas zijn superieur te noemen en innovatief to the bone…

En daar wordt over “gepraat!”

Door heel veel vissers. En dan met name in de social media. Daarom heeft Kev

H-GUN: Stretcher & slaapzak-voordeel!

Nachtvissen is hot in de Benelux en overal schieten de tentjes de grond uit. Natuurlijk hoort er ook wat aan “interieur” thuis in deze vaak riante onderkomen.

Denk aan een stretcher en slaapzak.

Dat zijn toch wel de eerste twee zaken die in een tent thuis horen of bij het nachtvissen onder een heldere hemel zonder tent. Ook heel mooi! Maar terug naar de inrichting van…

Want welke stretcher en slaapzak voldoen aan je eisen?

En ook niet geheel onbelangrijk: “Wat is je budget?” Bovendien wil je ook wel

De Nash-App: Get Yours!

Voor alles en iedereen is er een App. Waar of niet? Typ maar wat in en er valt wel wat te vinden. Zo ook natuurlijk voor de sportvissers.

En met name de karpervissers!

Tijd dus dat ook Nash met een App op de “markt” komt en waardoor je makkelijk naar alle diensten kunt surfen die deze grootmeester in de karperscene te bieden heeft. En dat zijn er heel wat. Denk aan de tackle, kleding, het aas, foto’s van vangsten, filmpjes en much, much more.

Een hele

Nieuwe Nash-website een succes!

Enige tijd geleden kreeg ik al door dat de nieuwe website er aan zat te komen. Altijd welkom! De boel verversen, updaten, in een nieuw jasje steken, grafisch gezien nog gelikter en natuurlijk ook nog gebruiksvriendelijker.

Wat wil je nog meer?

Juist, vrij weinig. Dus gewoon even de site bezoeken en direct onder je favorieten knallen. Waarom dat? Om natuurlijk op de hoogte te blijven van zaken zoals Nash Ezine, Nash Juniors, het Engelse team, de nieuwste producten, Nash TV en ga zo maar door.

Teveel om

Alive Sportfishing: Nieuwe hengelsportspeciaalzaak in Tilburg!

Afgelopen zaterdag 4 augustus 2012 hebben Marco Verhaar en Marcel Dorren de deuren van Alive Sportfishing in Tilburg geopend.

Met circa 350 vierkante meter aan winkelruimte, dat gevuld is met producten van minstens vijftien kwaliteitsmerken en prachtig ingericht met veel houten elementen, kun je stellen dat Nederland een opvallende hengelsportzaak rijker is.

Marco en Marcel zijn al lang actief in de hengelsport en weten als geen ander dat service, kwaliteit en snelheid de sleutelwoorden zijn voor succes.

Iedereen is van harte welkom om

De Titan-Karpertent van Nash is weer helemaal terug!

Geen ouwe koeien uit de sloot halen moet Kevin Nash hebben gedacht bij het nieuwe ontwerp van de Titan. Met andere woorden: Geen consessies en dit keer nog beter!

En dat is gelukt met de nieuwe Titan. Deze heeft echt een comeback gemaakt. Zowel met de brolly als de tweepersoons-uitvoering.

Veel Karpervissers weten de Titan te waarderen om zijn eigenschappen zoals de snelheid van het opzetten maar zeer zeker ook het gegeven dat deze tent als een huis staat. Rotsvast!

Solid…

Ook over het “nieuwe” gewicht valt wat te zeggen. Ook dit is minder dan bij de succesvolle voorganger en al helemaal