Categorie: "tassen & transport"

Handig eten & drinken met de foodbag van H-GUN!

“Mmmm, foooood.” Zoiets zou Homer Simpson waarschijnlijk mompelen bij het zien van deze tas. Helaas is het er wel één zonder inhoud.

Althans qua eten en drinken natuurlijk.

Dat moet je er namelijk zelf in stoppen. De rest krijg je er wel bij. “What U see is what U get.” Dus twee borden, twee mokken, bestek, snijplankje en meer.

Handig!

Voor de karpervisser maar zeer zeker

De Nash-App: Get Yours!

Voor alles en iedereen is er een App. Waar of niet? Typ maar wat in en er valt wel wat te vinden. Zo ook natuurlijk voor de sportvissers.

En met name de karpervissers!

Tijd dus dat ook Nash met een App op de “markt” komt en waardoor je makkelijk naar alle diensten kunt surfen die deze grootmeester in de karperscene te bieden heeft. En dat zijn er heel wat. Denk aan de tackle, kleding, het aas, foto’s van vangsten, filmpjes en much, much more.

Een hele

Nieuwe Nash-website een succes!

Enige tijd geleden kreeg ik al door dat de nieuwe website er aan zat te komen. Altijd welkom! De boel verversen, updaten, in een nieuw jasje steken, grafisch gezien nog gelikter en natuurlijk ook nog gebruiksvriendelijker.

Wat wil je nog meer?

Juist, vrij weinig. Dus gewoon even de site bezoeken en direct onder je favorieten knallen. Waarom dat? Om natuurlijk op de hoogte te blijven van zaken zoals Nash Ezine, Nash Juniors, het Engelse team, de nieuwste producten, Nash TV en ga zo maar door.

Teveel om

Karper 73: Alpenkarpers, drijvende pellets & hersenspinsels!

Volgens Nick Helleur zijn de Alpenkarpers geen lang leven beschoren omdat er teveel bekendheid aan gespendeerd wordt. En dan met name door Nederlanders.

Met lang leven wordt er gedoeld op de maagdelijkheid van de wateren en diens bestanden aldaar.

Nog te volgen? Juist, er komen volgens hem al teveel mensen. Maar hij gaat er zelf wel naar toe? Typisch toch die karpervissers! Je mag gaan, staan en vissen waar je zelf wilt. Punt! Marijn Ham deed dat ook in de Alpen en dat valt terug te lezen in de nieuwe uitgave van Karper.

Nummer 73 om even heel precies te zijn.

Wat staat er verder in? Een knap artikel van

Alive Sportfishing: Nieuwe hengelsportspeciaalzaak in Tilburg!

Afgelopen zaterdag 4 augustus 2012 hebben Marco Verhaar en Marcel Dorren de deuren van Alive Sportfishing in Tilburg geopend.

Met circa 350 vierkante meter aan winkelruimte, dat gevuld is met producten van minstens vijftien kwaliteitsmerken en prachtig ingericht met veel houten elementen, kun je stellen dat Nederland een opvallende hengelsportzaak rijker is.

Marco en Marcel zijn al lang actief in de hengelsport en weten als geen ander dat service, kwaliteit en snelheid de sleutelwoorden zijn voor succes.

Iedereen is van harte welkom om

Hengelsport Utrecht: Aanbiedingen van de maand!

Al eerder kon je hier het één en ander lezen over de winkel van Sander van Kooten. Inderdaad, Hengelsport Utrecht. Centraal gelegen in Nederland en een topwinkel voor de doorgewinterde karpervisser.

Alles is er namelijk te krijgen!

Veel merken, scherpe prijzen en elke maand allerlei aanbiedingen. Zoals op de foto links. Een voerboot voor maar 350 euries. Oké, ik heb het nu even niet in mijn zak zitten maar dan is het nog een zeer schappelijke prijs voor een dergelijk product.

En er is

Nieuw PB voor Diem-man Stu Wilson!

Dat Stu Wilson niet alleen verstand heeft van de producten van Diem en zaken doen blijkt uit de volgende foto links.

Een nieuw persoonlijk record voor deze Engelsman.

Stu wist o.a. deze grote schubkarper te vangen tijdens een recente sessie in Frankrijk. Even eruit. Even vissen. En dus niet zonder succes. Top!

De maat van Stu deed er nog een schepje bovenop en

Klussen met Carpcrossing.com!

Klussen met Skillz. Wie had ooit gedacht dat Ed zo handig was? Geintje man. Maar goed we dwalen een beetje af. Wat heeft Ed nu weer uitgehaald?

Skillz komt met een handige aanpassing voor je Trolly.

Inderdaad dé “kruiwagen” voor karpervissers die graag hun hele hebben en houden in één keer mee willen nemen. “Ik heb der zelluv ook één!” Handig maar als je deze te vol prakt ga je het (af)leren. Heel snel.

Niet goed voor de rug. Zeker niet als

Hengelsport Utrecht: Een Karperzaak waar je U tegen mag zeggen!

Een tijdje geleden was ik even op bezoek bij Hengelsport Utrecht. Deze is nu alweer geruime tijd open en zeker al een soort van begrip in Utrecht…

Niet zo gek trouwens!

De eigenaar is namelijk ook echt een visser, lees karpervisser, en dat is gewoon heel belangerijk. Er zijn namelijk teveel zaken waar soms lui staan die de ballen verstand hebben van wat zij verkopen. Niet echt handig…

Bij Hengelsport Utrecht is het anders en heeft

Zoek niet verder. Nash heeft het allemaal!

Alles? Oké, niet alles maar wel bijna alles. Het enige wat ik even zo snel kan bedenken en wat mist zijn molens…

En missen is dan eigenlijk een groot woord!

Voor de rest heel simpel. Nash! Want wat heeft deze firma eigenlijk niet in huis. Van boilie tot bewaarzak, van splicing needle tot super bedchair, van tackle tot tent en ga zo maar door…

En wat te denken van H-Gun & Peg One. Merken binnen Nash die ook weer