Gratis Karper-DVD! The four seasons of carpfishing!

822066134_5_hSmG[1]Het kan je niet zijn ontgaan dat de ene na de andere Karper-dvd uit de lucht komt vallen! Niet zo gek natuurlijk ook met de beurs Carp 2010 voor de deur en een nieuw seizoen om er op uit te gaan!

Een DVD die ook verkrijgbaar zal zijn op de beurs in Zwolle is die van Emil Molzer & Albertino Essers. De titel van deze dvd luidt: The Four seasons of carpfishing! Een dvd vol met uit de kluiten gewassen karpers en één die gratis verkrijgbaar is! Waar de dvd precies over gaat en wat je daar voor moet doen kan je hier onder lezen.

Emil Molzer:

Deze DVD gaat over een water in het buitenland waar we een jaar hebben gevist en dan alleen vrij korte sessies. Op de dvd kun je zien hoe wij dat hebben ervaren en hoe wij daar onze vissen wisten te vangen. Elke sessie op dit water is een sessie op zich en we hebben dan ook het nodige meegemaakt gedurende het voorjaar, zomer, herfst en de winter met verpletterde PB’s.

Verder hebben we een beeld van visvinder-oost welke een nieuwe voerboot van Duitse makelij voert. Deze boot voldoet werkelijk aan alle eisen van de moderne en veel eisende karpervisser. Ook laten wij u meekijken in de ”freezerbaitfabriek” van MTC Baits om hier een beeld van te krijgen hoe het er aan toe gaat.

Wij zijn aanwezig op Carp 2010 Zwolle stand No: 47! Wie op de beurs de DVD koopt, 6 of 7 februari, krijgt het aankoop bedrag terug bij een minimale bestelling van 25kg freezerbaits, van MTC Baits, plus daar boven op nog eens 10% korting.

De bon is geldig tot 31 December 2010 dus grijp u kans en haal Uw voordeel hier uit!

Lees ook:Baits & Pieces haalt Boiliefrost naar Nederland!
Lees ook:Dé mooiste winterkarper!
Lees ook:Vloeibaar Voedsel voor Karper & Brasem!
Lees ook:Solar Tackle: Weed-rigs, leadcore & leaders!
Lees ook:Karpervissen op Vinkeveen: Caught in the Act!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.