Geweld in de Achtertuin!

achtertuinbakken!Wesley Lagaert kan ik al heel wat jaartjes. Meestal komen wij elkaar tegen op de beurzen en ik ben zelfs eens samen in Engeland met Wes op een beurs geweest. Maar nog nooit heb ik samen met deze plezante, zoals zij in Belgie zeggen, karpervisser samen een hengeltje uit mogen gooien.

Wel nu komt daar als het goed is verandering in. Dit jaar zal niet meer gaan lukken want de wachtlijst is erg groot. Juist de wachtlijst om samen met Wesley te kunnen vissen. Ja, wil je met deze Belgische kerel vissen kan je een nummertje trekken en achterin de rij gaan staan. Hoezo? Omdat Wesley namelijk een huis heeft gekocht wat met de achtertuin aan één van de meest beruchte karperwateren, in Belgie, grenst. Ja, dus wie wil er nou niet bij Wes op bezoek!? Juist iedereen!

Toch heb ik het er al met hem over gehad en ik denk dat er vast wel een weekendje in het verschiet zit ergens in de loop van volgend jaar dus. Voorlopig is het voor Meneer Lagaert volop genieten en vangt hij de ene bak na de andere. Trouwens wil je meer weten over deze Belgische Crack en wat hij zoal meemaakt vanuit de achtertuin dan heb ik nog een oplossing daarvoor.

In het aankomende nummer van Spiegelmagazine no. 19 staat een artikel over Wesley’s droompaleis. Met de titel:

“Droom te koop!”

Mis dat dus niet! Spiegelmagazine no.19 komt rond 19 oktober uit en is verkrijgbaar bij de beter boekenhandels en kiosken.

Lees ook:Oranje boven!
Lees ook:Kabouter Wesley & de Sneaky Dolfijn!
Lees ook:Preview: Spiegel magazine 31 weer bomvol met karpernieuws!
Lees ook:Zig-rig vissen met Kevin Nash!
Lees ook:Belgisch team Sticky Baits gaat er weer tegen aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.