Vissen met Bassie!

Bas reetzVissen met Bassie? Van die clown en die acrobaat? Nee, gelukkig dat net niet! Maar Bastiaan Reetz is wel degelijk een goede visser en ja ik noem hem gewoon altijd Bassie! Bastiaan Reetz is één van de laatste jongens die in ons team van Consultants is opgenomen. Het Prologic Consultant/Team heb ik het dan uiteraard over.

Nou hebben ik en Bas nog nooit samen gevist en hebben wij al meerdere keren het hier over gehad. Dus ja het moest er maar is van komen en dan wel dit jaar nog. Zo hebben wij dan ook volgende week de afspraak gemaakt om eens samen een sessie te gaan knallen. Tenminste zolang het nog kan. Want ja de tijd om te vissen is nu goed en aangebroken. De tijd om behoorlijk nog wat te voeren en wat wateren af te slachten. Iets wat overigens mij als Bas de laatste tijd goed is gelukt. Zo heb ik zelf bijvoorbeeld, gisteren na wat rekenwerk, maar liefst 7 vissen tussen de 14 en 20 kilo gevangen afgelopen maand en dat in drie verschillende landen.

Bas doet daar nog even een dikke schep boven op! Afgelopen drie maanden wist hij maar liefst meer dan zestig vissen te vangen met ook meerdere dertigers en veertigers. Op de foto zie je hier een goed voorbeeld van. Dus ja volgende week staat de afspraak om samen dan maar is aan de slag te gaan wat nachten! Wij houden U op de hoogte!

Grtz, Adriaaaaantjé!

Lees ook:Schubkarper van 35pond voor Bastiaan!
Lees ook:Winterkarper voor Bas!!
Lees ook:Prologic: Duitse dertigponder voor Bastian Reetz!
Lees ook:Met Home-made boilies hoger op!
Lees ook:Nederlandse Kanaal-Knaller van 44 pond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.