Meer over Meerval!

Po visWauw! Ja, dat is zeker een monstervis! Op de foto zie je een goed voorbeeld van een uit de kluiten gewassen Meerval. Dit is overigens een exemplaar gevangen op de Rivier de Po! Inderdaad in Italië! Hier zwemmen behoorlijk wat bakken rond en als ik mij niet vergis komt ook hier het voormalig wereldrecord Meerval van af.

Het huidige record, zo uit mijn hoofd, staat als het goed is nog steeds op naam van Jakub Vagner met een exemplaar van dik 220 pond van de Franse rivier de Rhone! Nogal een verschil met mijn persoonlijke meerval record “visje” van 124 pond! Ach, wat maakt het ook uit, het blijven monsters, stuk voor stuk, plus gewoon knettergaaf om te vangen. Als er één zoetwatervis voor echt sport zorgt dan zijn het deze knapen wel. Werkelijk zo sterk en en zo berucht dat ze je echt alle “hoeken” van het water laten zien als je er één haakt. Maar goed hier is denk wel genoeg je nieuwsgierigheid mee gewekt? Wil je nog meer weten en zien kijk dan eens op de website van de Meerval Studiegroep! Een leuke site voor echte meerval-liefhebbers!

www.meervalstudiegroep.com

Lees ook:Monster Meerval gevangen van 150 Pond in Spanje!
Lees ook:Net niet Wereldrecord-Meerval!
Lees ook:Vissen in Thailand! Part Two!
Lees ook:Nederland “Rules” Kazachstan!
Lees ook:Meerval-String!

2 reacties op “Meer over Meerval!

    1. Felix van der Marel

      Menno bedankt voor je reactie maar het huidige wereldrecord, na wat onderzoek, staat toch echt nog steeds op naam van Jakub vaugner met een gewicht van 228 pond van de Franse rivier de Rhone! Desalniettemin nog steeds een monster de vis die je gepost had! Zal er nog een blog vadaag over uit gooien!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.