Welke Vispas heb jij voor 2010 nodig!?

makeThumbnail.aspOp de site van Sportvisserij Nederland kwam ik het volgende bericht tegen: “Welke vispas heb ik nodig!?” Iets waar inderdaad nog veels te vaak een hoop misverstanden over bestaan! Toch heb je niet de juiste pas bij je en wordt je gecontroleerd dan ben je meer kwijt! Natuurlijk ook niet de bedoeling als je van plan was om even lekker een dagje, nachtje, weekendje of gewoon een paar uurtjes relaxed aan de waterkant te spenderen.

Je gaat tenslotte voor je rust vissen en niet om zwaar gefrustreerd met een aantal van die “gele bonnetjes” terug te komen. Toch!? Daarom zorg ervoor dat je de boel op orde hebt! Iets wat helemaal geen ingewikkelde zaak blijkt te zijn! Gewoon even de online vispas check doen en je weet wat jij nodig hebt voor 2010!

Surf dus snel naar de site van Sportvisserij Nederland en zorg nogmaals dat je de zaak op tijd in orde hebt! Beter nu al dan straks achter de feiten aan te lopen en met die acceptgiro’s van de Officier de Nederlandse staatskas nog meer te spekken! Hij zit al vol genoeg!!

Althans zo denk ik er over!

http://www.sportvisserijnederland.nl/sportvissers/actueel/2072/vispas_2010_preview.html

Vang zé!

Lees ook:Gerust vissen in 2012 met de juiste Vispas!
Lees ook:Meerval in Nederland rukt op!
Lees ook:Korda Kant & Klare Onderlijntjes!
Lees ook:Geen gezeik! Eén Vispas voor heel Nederland!
Lees ook:Zelf Softbaits maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.