Nieuw Servisch KarperPB voor Jova!

JOVA PBVan mijn goede Servische vriend Jova en tevens privé chauffeur kreeg ik een toffe mail. Jova is iemand die ik voor het eerst in Servië tegenkwam op het vliegveld toen hij mij op stond te wachten. Met een big smile en een bordje hoog in de lucht met mijn naam er op maakte ik voor het eerst dus kennis met deze superfanatieke Servische karpergek!

Jova werkt namelijk weer voor een andere goede vriend van mij in Servië en rijdt ons altijd overal naar toe! In de auto wordt er dan ook over niks anders gepraat dan karpervissen! Goh wat is die gozer enthousiast. Hij vraagt je letterlijk en figuurlijk het hemd van het lijf! Iets wat resulteert in een eigenzinnige maar zeer doordachte visserij als hij dan zelf achter de stokken zit i.p.v. achter het stuur!

Ja want Jova weet dan zeker ook zijn vissen te vangen! Iets wat hij bewijst met de vangst van deze Servische schubkarper. Een perfect massief gebouwde Oostblokker! Het slag vissen waar ik het ook daar graag mee aan de stok krijgt. Vissen die je alle hoeken van het water laten zien! Zo ook bij Jova die met deze vis wat hachelijke momenten te verduren kreeg voor dat deze veilig in het net zat! Dubbelop was de vreugde toen het ook nog eens zijn huidige record van tafel veegde! Met dik 19 kilo een nieuw PB voor Jova. Welverdiend vriend!!

To je Extra Jova! Dobro Poklon za Tebe moje Drug!

Dat is top Jova! Een mooi cadeau voor jou vriend!

Lees ook:Servische Spiegelkarper voor Jova!
Lees ook:Fish & Chicks: Serbia!
Lees ook:Blogger speelt voor “Sinterklaas” in Servië!
Lees ook:Servisch avontuur! Deel 2.
Lees ook:Wat nou concurrentie! WCC here we come!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.