Feedervissen.com!

18Zelf ben ik er totaal niet in thuis! Ik heb het dan over het vissen met de feeder! Een specialisme op zich! Toch is het ontzettend populair binnen de sportvisserij! Zowel voor jong als voor oud!

Eén ding kan ik je wel zeker vertellen. Zodra je de smaak te pakken hebt ben je verkocht. Waarschijnlijk ook omdat hoe lichter je vist des te meer actie je krijgt tijdens een dril.

Een flinke brasem kan een lichte feederstok flink doen doorbuigen en zal niet hetzelfde reageren als dat je een even grote “slijmjurk” aan een 2,5 ponds karperhengel hebt hangen. Want met die laatste is er dan weinig aan en is meer sprake van ordinair binnen takelen dan werkelijk af drillen!

Feedervissen is wat mij betreft een kunst op zich. Steeds op dat zelfde plekje kunnen werpen. Veel maar gedoseerd voeren met allerlei klein spul. En uiteindelijk licht materiaal zoals de hengel, voerkorf en de hoofdlijn bij elkaar opgeteld maken deze visserij waarschijnlijk dan zo spannend! Wil je meer weten over deze tak van zoetwatervisserij kijk dan eens op de volgende website!

www.feedervissen.com

Hier kan je als ervaren of beginnend feedervisser een hoop info en kennis opdoen!

Lees ook:Diem & Nash nieuws: Mister Angry bezoekt de waterkant op dik 40 pond!
Lees ook:Meerval van 2,5 meter op kunstaas!
Lees ook:Mega-Monster Snoek voor “The Joker!“
Lees ook:Nieuwe Savage Gear Catalogus 2011! Out now!
Lees ook:Actie op het Weddermeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.