Preview: Karper 58! De kebab-rig, Proline sticks & Meer!

frank“Cool“ was het eerste wat ik dacht toen ik de nieuwe cover van Karper 58 zag! Op de cover staat namelijk niemand anders dan Good old Frank! Vriend, vismaat en tegenwoordig ook nog mijn “collega“ binnen het team van Dynamite Baits!

Maar er staat natuurlijk meer in deze nieuwe uitgave! Zo ook een artikel van Frank, zie foto, over het vissen met dikke dauwwormen e.d. op een wel heel bijzondere manier. Al denk ik bij Kebab toch aan iets anders…

Verder kun je nog een aantal prachtige, slimme en technische artikelen verwachten in deze uitgave van o.a. Ronald Margadant en diens “mattie Kees“, Duitse Carpfocus man Etienne Gebel, terug van weg geweest Jordy op ´t Hof, Aasgoeroe Eddy Sterckx, Engelse crack Ken Towley en een nieuwe Karper-gallerij met weer super dikke vette prijzen! Die trouwens vanaf deze uitgave beschikbaar gesteld gaan worden door de firma Trakker!

Genoeg reden om mee te doen lijkt mij!? Veel leesplezier en vergeet niet langs de stand van Karper, op Carp2010 Zwolle, te lopen. Ook hier wordt van alles georganiseerd en kun je tevens met de Proline kaart, uit Karper 58, een gratis zakje van die sticks ophalen waar Eddy Sterckx over schrijft!

En last but not least natuurlijk voor de trouwe lezers van Karper een gratis Ultima DVD bij deze uitgave. De dvd waar in het Ultima team alles voorbij laat komen uit de Ultima range afgewisseld met de nodige vangsten en andere facetten binnen de karpervisserij!

Veel leesplezier luitjes!

karper581

bron: www.karperwereld.nl

Lees ook:Preview: Nieuwe Rovers-Magazine Januari 2011!
Lees ook:Preview Karper Magazine 68: Felix van der Marel gaat “Over de grens!”
Lees ook:Spiegel magazine 34 nu verkrijgbaar!
Lees ook:Preview: Nieuwe Beet Juni met o.a. Monster Zeelten!
Lees ook:Spiegelmagazine 18 weer “Bomvol!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.