Hou het netjes aan de waterkant!

dscf2193Af en toe kom ik op plekken waar ik bijna een halve hartverzakking krijg wat er aan achtergelaten afval is blijven liggen.

En als je nu nog over een leeg blikje of chipszakje praat dan zeg ik a lá daar kan ik nog mee leven en zal het zelf opruimen. Sterker nog eens heb ik anderhalve vuilniszak vol op een stek verzameld voor ik er ging zitten. Ben je gek? Nee! Ik heb gewoon geen zin in gezeik met de sterke arm, bosbeheer of welke instantie dan ook. Wat heb je er aan? Niks. En het kost je ook nog eens een bom duiten!

De foto boven is natuurlijk wel een beetje overdreven uitgevallen al heb ik dit soort taferelen wel in Oostbloklanden meegemaakt waar ik heb gevist. Maar goed dat is tegenwoordig ook niet meer ver van ons bed…

Hou het schoon en attendeer een ander er gerust op als er rommel blijft liggen. Schat wel even in van te voren of je niet toevallig met een Poolse of Roemeense Ex-zelfmoordcommando, van twee bij drie meter, te maken heb die toevallig ook net wat brasems staat te fileren…

Dat zijn de lastige situaties! Maar gelukkig bestaat er dan nog zoiets als het noteren van een kenteken of het nummer van een eerder genoemde instantie!

Keep it clean!

Lees ook:Sportvissend Nederland ruim je rommel op!
Lees ook:Het Schepnet!! Shimano heeft´M!
Lees ook:Filmpje! Nieuwe FOX Springlock-hangers…
Lees ook:Grote Karpers zonder ogen!?
Lees ook:Nachtvissen: Thuiskomen in stijl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.