Onthaakmat, retainer & Water!!!

emmrWat wordt nog wel eens in alle chaos, als er een dikke vis op de kant ligt, vergeten? Juist water! Niemand die er even aan gedacht heeft om iets van een bak of emmer water neer te zetten…

Snel wordt er dan gekloot met van alles en nog wat. Lege colaflesjes, emmers aas die worden omgekeerd enzovoort, enzovoort. Dat schiet gewoon niet op. Klaar!

Oplossing de opvouwbare water-emmer van Nash. Opnieuw een handig product wat je netjes naast je mat en retainer kan neerzetten en zo de vis en diens kieuwen goed nat kan houden. Deze emmer werkt perfect en neemt ook geen overbodige ruimte in plus weegt geen dr*l! Juist gewoon even aanschaffen of in ieder geval iets bij je hebben dat je elke vangst goed nat kan houden in de tijd dat deze op de kant ligt.

Tip. Als je een stuk touw aan het hengsel van je emmer bevestigd kun je ook van hoge kades e.d. makkelijk water scheppen indien nodig!

www.nashtackle.com

zo doe je dat

Lees ook:Italiaanse Winterkarper!
Lees ook:Alles in je karper-carry-all!
Lees ook:Dé Onthaakmat voor Karper!
Lees ook:Hollands Next Koi-Karper Model!
Lees ook:Onthaakmat verplicht in 2012!?

Eén reactie op “Onthaakmat, retainer & Water!!!

  1. SCHUILING

    Tip. Als je een stuk touw aan je hengsel van je emmer bevestigd kun je ook van hoge kades e.d. makkelijk water scheppen indien nodig!

    Goeie tip Felix!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.