Met nepmaïs op Zeelt? Ask Frank Warwick!

fwVan Karpergoeroe, vismaat, surrogaat-vader en teammaat Frank Warwick kreeg ik deze foto onder ogen…

Ja, dat is weer eens wat anders als dat je waarschijnlijk, van Frank, gewend bent!?

Frank met een Zeelt?

Right! Good Old Frank vist ook zeker graag op soorten zoals Zeelt en Barbeel als hij de karpers niet achterna zit. Zo ook dit keer! Frank besloot om met wat nepmaïs, de beste man heeft het bedacht, aan de slag te gaan aangezien hij vast nog wel ergens wat had liggen!? Inderdaad als je de tacklebox van Frank nakijkt, ik heb het diverse keren gedaan, zie je altijd wel wat van dat plastic spul erin zitten.

Dit was voor mij toen ook de reden om hier mee te gaan vissen op advies van Frank. Ja ook voor mij heeft dit zeer zeker gewerkt. Ik heb in Karper 37 of 41, even uit mijn hoofd, daar eens een artikel over geschreven. Lees het er eens op na als je eraan denkt en een uitgave kan bemachtigen. Maar terug naar de kern van deze blog! Eén soort waar ik dus nog nooit geen flikker op heb gevangen is die lichtgevende versie van het plastic maïs.

Juist, die zogenaamde “glow in the dark!“ Laat dat bij Ome Frank nou net weer het tegendeel zijn. Die vangt er wel op. Ook Karper! En nu dus ook deze Zeelt. Ja, klinkt gek misschien? Maar goed hou het eens in datzelfde achterhoofd als je graag op Zeelt mag vissen. Wie weet werkt het voor jou ook?

De enige reden die ik zo snel even kan bedenken is dat het meer opvalt, voor de Zeelt, dus daarom gepakt wordt. Zeker omdat de Zeelt een bodemvis is die zich graag op en in donkere plekjes verschuilt. Maar ja aan de andere kant heeft Frank een “gouwe pik“ en vangt de beste man gewoon overal vis!

“Die hoeft niet eens wat aan de haak te doen!“

Meer info over dit magic maïs wat licht geeft en andere plastic aassoorten kun je vinden op de site van Enterprise Tackle.

http://www.enterprisetackle.co.uk/

Lees ook:“Chris” gaat voor Zeelt!
Lees ook:Carpfeeling: Karpers neppen!
Lees ook:Zeelt van 4,5 kilo en 60 cm voor Mattias!
Lees ook:Frank Warwick goed bezig met nieuwe aas-lijn!
Lees ook:Rainbowlake Schubkarper voor Frank Warwick!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.