Feeder-vissen op DVD!

De dvd die nieuwe inzichten verwerft op het gebied van witvissen. Veel onderwater beelden en commentaar van Phil Ringer en Steyn van Oostwaard met de titel “Underwater Coarse Angling; Volume 1 Feederfishing”.

Een film met o.a. veel onderwater beelden van het witvissen. Steyn en Phill vissen samen op groot water op brasem met de feeder. Door middel van een laptop en een onder water op de stek geplaatste camera worden visserij en unieke beelden met elkaar gecombineerd.

Dit levert een aantal praktijk lessen op die je zonder zo’n onder water camera zeker niet geleerd zou hebben. Geen woorden, maar de harde feiten van onderwaterbeelden!

De film toont hoe de vis zich op de voerstek gedraagt en hoe deze het aas neemt. Tijdens de film schuift ook nog even een grote karper over de voerplek.. Zo weet je bijvoorbeeld dat het wel eens slim kan zijn om even je lijnclip eraf te halen, mocht de vis ook echt aanbijten. Je ziet ‘live’ hoe brasems het aas nemen en hoe ze er gedurende enige tijd mee in hun bek zwemmen.

http://visdeal.nl/deals/witvis-dvd

Lees ook:Sportvissen & Onderwatercamera´s! Dat werkt!
Lees ook:Met de feederhengel op grote Brasem!
Lees ook:Obstakels opsporen met je Onderwater-Camera!
Lees ook:Struinend karpervissen met Adam Penning!
Lees ook:Lood, leadcore, leadclips en meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.